Lopen voor een Stichting Kids United

Vrijdag 11-10-2019
KOLLUM - Het Lauwers college Kollum en !mpulse Kollum hebben de handen en één geslagen voor een sponsorloop voor een goed doel Stichting Kids United bij de korfbalvelden van Invicta. Het was niet het mooiste weer veel regen maar de bikkels liepen door. Het bedrag wat er is opgehaald is gaat naar Stichting Kids United.

Stichting Kids United is een initiatief van Onno en Margriet Kukler. In 1995 werd Sandro ernstig ziek met het gevolg dat hij een er een hersenbeschadiging aan overhield. Toen Sandro in 2003, op 10 jarige leeftijd, aangaf graag te willen voetballen, was er geen vereniging waar hij lid van kon worden. Sandro was te beperkt om mee te kunnen in het reguliere voetbal.

Kids United zet zich in om voetbaltrainingen en activiteiten voor kinderen en jongeren met een lichamelijk en verstandelijke beperking mogelijk te maken. Lauwers Colleg en !mpulse Kollum willen ons met name inzetten om een bedrag te kunnen overhandigen voor het framevoetbal. Kids United is financieel afhankelijk van incidentele subsidies en giften.https://www.kids-united.nl/teams

terug naar overzicht
Lopen voor een Stichting Kids UnitedLopen voor een Stichting Kids UnitedMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie