Maatwerk kinderbedden passen altijd! · Foto('s): 

Maatwerk kinderbedden passen altijd!

woensdag 03 juli 2019

Belangrijk bij het kiezen van een kinderbed is dat het bed lang meegaat en dus van goed kwaliteit is. Je koopt een bed immers op de groei. Je wilt ook niet dat je kind plotseling is uitgekeken op zijn of haar bed. Daarom is een maatwerk kinderbed een uitstekend keuze. Deze kun je op maat laten van steigerhout. Laat het kinderbed  maken door een steigerhoutspecialist en je hebt een stoer, stijlvol en een bed dat altijd past.

Alles is mogelijk

Met steigerhout kun je alle kanten op. Bij VanLonden.com weten ze er wel raad mee. De kinderbedden worden geheel op ambachtelijke wijze gemaakt in een grote werkplaats. Omdat VanLonden.com geen showroom heeft met ons uitgebreide assortiment hebben, kunnen de maatwerk kinderbedden tegen een scherpe prijs worden aangeboden. De kinderbedden worden in elke gewenste afwerking en afmeting gemaakt. Je vindt bij ons bedden voor kinderen van alle leeftijden.Je kunt hier dus prima terecht als je een kinderbed voor je kleuter of tiener zoekt. Heb je zelf een wens? Laat het ons weten en wij gaan graag voor je  aan de slag. Of kies uit één van deze bedden:

Slapen in een kasteel

Een kinderbed hoogslaper in de vorm van een kasteel biedt voldoende ruimte voor alle knuffels en speelgoed. Bijzonder aan dit bed is dat er ook een slaapplek is voor een vriendje of vriendinnetje, ideaal voor de kleine slaapkamer. Zo passen er toch twee kinderen in één kamer. Bij dit steigerhouten kinderbed is een glijbaan optioneel. Ook de hoogte kan eventueel nog worden aangepast.

Stoer Harley Davidson bed

Ben je op zoek naar een steigerhouten eenpersoonsbed? Dan is het steigerhouten Harley Davidson bed wat je zoekt. Onder het bed is ruimte voor twee lades, welke apart besteld kunnen worden. Het grote hoofdbord met Harley Davidson opdruk biedt ruimte voor een in te bouwen lampje. Uiteraard is het ook mogelijk om het bed te bestellen zonder de tekst.

Stapelbed Finn: relaxen en slapen

Steigerhouten kinderbed is een stapelbed. Je kind kan zowel boven als beneden slapen. Maar de plek beneden is ook een fijne relaxplek om een boekje te lezen. Boven kan geslapen worden onder een afdakje. Bij dit bed wordt de trap er gratis bijgeleverd. Zowel bij dit bed als bij de andere kinderbedden kan er een matras en een lattenbodem bij worden besteld.

Bed, bureau en zithoek: Chiel heeft alles

Deze hoogslaper maakt iedere kinderkamer compleet. Het combineert een prachtig kinderbed met een fraai bureautje, gezellige ruime zithoek en opbergruimte. Dit kinderbed is ook verkrijgbaar in een uitvoering voor meisjes, deze heet Celine.

Ideaal bed voor kleintjes

Steigerhouten hoogslaper Jur zorgt ervoor dat er voldoende ruimte overblijft in de kinderkamer. Je kindje slaapt op hoogte, wat ideaal is bij het toestoppen. Onder het bed is nog voldoende opbergruimte voor speelgoed. Via het kleine trapje klimt je kind zelf in bed.

Levering van het kinderbed

VanLonden.com bezorgt je kinderbed na ongeveer vier weken graag bij je thuis, wij bezorgen in heel Nederland en België. Voor monteren en bezorgen betaal je een vaste prijs. Daar doen wij niet moeilijk over.

Maatwerk kinderbedden passen altijd! · Foto('s): 
  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?