Maatwerk tafels bij Woonloodz Friesland · Foto('s): 

Maatwerk tafels bij Woonloodz Friesland

zaterdag 20 juli 2019

Met een tafel op maat maak je iets bijzonders van je tuin keuken, eetkamer of woonkamer. Hieraan gaat iedereen graag zitten, eten, drinken, borrelen en praten. Bijvoorbeeld aan een industriële oude balken tafel: met elegant stalen onderstel en daarop een trendy white wash tafelblad. Ook tuintafels kunnen op maat worden gemaakt. Wat je stijl ook is, een kijkje bij Woonloodz geeft de beste ideeën. Hier ben je aan het juiste adres als u zoekt naar een tafel op maat in Friesland.

Tuintafel op maat

Zoekt u een stijlvolle tuintafel? Bij een hedendaags interieur of een moderne tuin, past een hoge tafel. De tuintafel wordt gemaakt van massief eikenhout, afkomstig van eikenbomen uit Nederland. Dit is één van de meest gebruikte houtsoorten voor binnentafels en buitentafels. Het hout is zo geschikt vanwege duurzame eigenschappen als sterk hard en makkelijk te bewerken. Als het tafelblad klaar is wordt deze behandeld met een speciale 2-componenten coating voor buiten. Ook het onderstel wordt op speciale wijze afgewerkt. Zo wordt de tafel nog duurzamer, waardoor je er heel lang plezier van hebt.

Dat zit wel goed

Voor een tafel op maat zoek je precies de juiste stoelen. Die wilt u perfect laten aansluiten op de stijl van uw tafel. Een moderne maar toch ook herkenbare keuze zijn de Zuiver eetkamerstoelen. Vooral het bijzondere model ‘OMG’ is hemels. Zoals u ziet is deze stoel sierlijk en zoals u zult voelen, is deze uiterst comfortabel. Kies uit de zes verschillende kleuren: zwart, grijs, groen, blauw, oranje en ‘camel’. Welke kleur hoort bij uw tafel?

Kwaliteit op maat

Voor kwaliteit op maat levert Woonloodz uit Leeuwarden alle nodige materialen en diensten. De bouw van uw tafel gebeurt op een professioneel, ambachtelijk en duurzame wijze. U hebt hierbij ruime keuze uit metalen en houten onderstellen en uiteenlopende tafelbladen. Kies hierbij uit de 45 verschillende kleuren ‘monocoat’, een unieke beschermende enkellaags-olie voor het afwerken van tafelbladen. Heeft u zelf een goed idee voor een ontwerp, maar geen tijd of expertise, laat uw meubel dan over aan de specialist. Ook hebben wij voldoende tafels op voorraad. U bent van harte welkom onze showroom aan de Douwe Tammingawei 32 te Leeuwarden. Wij zijn op afspraak geopend. Tot en met 5 augustus 2019 is de showroom gesloten wegens zomervakantie. Vanaf 6 augustus staan wij voor u klaar. Stuur een mailtje naar info@woonloodz.nl of bel voor een afspraak naar 058-8200993.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact