Meer verkopen met je webshop? Bekijk deze tips! · Foto('s): 
RECLAME

Meer verkopen met je webshop? Bekijk deze tips!

dinsdag 21 april 2020

Heb jij een webshop en wil je graag je online verkopen hierop een beetje aanjagen? Dan krijg je hier enkele goede tips. Hiermee wordt het een stuk gemakkelijker om genoeg te verkopen en zo jouw webshop lekker draaiende te houden. Ben je benieuwd wat de tips zijn? Bekijk ze dan gauw hieronder!

Zet een loyaliteitsprogramma in

Met een zogeheten loyaliteitsprogramma moedig je jouw klanten aan om vaker terug te komen. Je kunt dit heel simpel en klein aanpakken, of juist heel groot en uitgebreid. Respectievelijk door bijvoorbeeld een kleine korting te bieden voor een vervolgaankoop wanneer iemand voor het eerst klant bij je wordt, of anderzijds door een geheel spaarprogramma in te bouwen met een puntensysteem of vergelijkbare methode. Daarbij bouwen jouw klanten steeds meer punten op die zij uiteindelijk kunnen inruilen voor een gratis product of forse korting. Voor veel webshops is een loyaliteitsprogramma de sleutel tot succes geweest, dus overweeg dit!

Maak online reclame

Een winkeltje zonder uithangbord wordt minder snel bezocht dan een winkel die wel duidelijk aangeeft dat het een winkel is. Dit geldt ook voor jouw webshop. Misschien heb je wel de goedkoopste, mooiste, beste of meest interessante producten van het hele internet, maar wanneer niemand dit weet zul je ook weinig verkopen. Het is daarom een goed idee om online reclame te maken. Dit kan op veel verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan advertenties op Google, of juist op social media, maar ook door hoger te komen in de organische zoekresultaten van Google kun je jouw verkoopcijfers een boost geven. Verdiep je dus eens in online marketing.

Onderscheidt je van de concurrentie

Wil je echt goede verkoopcijfers behalen? Dan moet je zorgen dat je beter bent dan jouw concurrenten. Dit doe je door je van hen te onderscheiden op een manier die jouw klanten tof vinden. Misschien zijn jouw producten goedkoper, veel beter of gaan ze vooral langer mee? Wat het ook is, zorg dat het aansluit bij wat jouw doelgroep belangrijk vindt. Zo onderscheidt je je op de juiste manier en kun je er vanuit gaan dat jouw doelgroep niet overstapt naar je concurrent!

Hulp nodig? Schakel die dan in!

Met bovenstaande tips kom je waarschijnlijk een heel eind, maar het kan ook zo zijn dat je hulp nodig hebt. Twijfel in dat geval niet en schakel die hulp gewoon in. Het is namelijk een investering die je doet! Veel succes.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    Op naar het weekend!
    Peter Visser
  • 09:00 - 10:00
    Ontbijtpop
    Peter Kraft
  • 10:00 - 16:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 16:00 - 17:00
    Gerrit on air
    Gerrit Wijkstra
  • 17:00 - 18:00
    Skerp op de Middei
    Kees Bakker
  • 18:00 - 19:00
    No Nonsense
    Henk en Gerrie
  • 19:00 - 21:00
    Country Ranch
    Harry Ettema
  • 21:00 - 22:00
    The Elvis Experience (week 1)
    Jaap Melessen
  • 21:00 - 22:00
    Heerlijkheden uit het verleden (week 2)
  • 22:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio