Meerpuntssluiting: kies een goede slotenmaker in Sint Truiden · Foto('s): Eigen
  Eigen
RECLAME

Meerpuntssluiting: kies een goede slotenmaker in Sint Truiden

woensdag 13 oktober 2021

SINT TRUIDEN – De meerpuntssluiting biedt uitstekende beveiliging voor de (voor)deur, omdat je haast zeker weet dat dit slot niet geforceerd kan worden. Het slot is daarmee veel veiliger dan een regulier slot, met alleen een cilinder.

Dus denk je aan een meerpuntssluiting bij jou in de deur? Een slotenmaker in Sint Truiden kan je daar goed mee helpen. Dat begint met een uitleg over het type slot en hoe dat precies werkt. Daarna is het verstandig om een offerte aan te vragen voor zo’n type slot, bijvoorbeeld om vast te stellen wat het kost om daar gebruik van te maken als je nu nog een ander type slot hebt zitten. Wij delen de voordelen van zo’n sluiting op meerdere punten, om voor jezelf te bepalen of dat in jouw geval een goed idee is.

Type sloten: de meerpuntssluiting

Denk je aan een meerpuntssluiting, bijvoorbeeld als upgrade van het huidige slot dat er zit? Het is een specifiek type slot, dat, zoals de naam al aangeeft, op meerdere punten sluit.

Het betekent dat je nog steeds een cilinderslot hebt, waar je de sleutel in plaatst om de deur te openen en te sluiten. Zodra je het slot omdraait draait echter niet alleen de cilinder op die plaatst dicht. Het gaat ook om sluitingen hoger en lager in de deur. De meerpuntssluiting is er met bijvoorbeeld 3 of zelfs met 5 sluitingen, waarmee je de deur op een bijzonder veilige manier dicht kunt doen.

De verschillende sluitingen in het kozijn maken het nagenoeg onmogelijk om het slot te forceren. Zelfs als inbrekers het reguliere slot forceren blijft de deur gesloten, dus kan er niemand zomaar naar binnen. In plaats daarvan blijft de deur netjes gesloten.

Waarom een meerpuntssluiting laten plaatsen?

Dus denk je aan betere beveiliging voor de (voor)deur? Dan is het een goed idee om na te denken over een meerpuntssluiting. Je kunt de deur daarmee een stuk beter beveiligen.

Een bedrijf als slotenmakerbelgie.com in Sint Truiden kan je daarmee goed helpen. Je kunt het huidige slot laten beoordelen, net als de deur die je hebt zitten. Aan de hand daarvan wordt duidelijk wat er mogelijk is en wat daar de kosten van zullen zijn. Op die manier krijg je een beeld van welke investering het vraagt om de beveiliging van de deur te verbeteren.

Met een meerpuntssluiting op de deur profiteer je van veel betere beveiliging. De deur zit hermetisch gesloten. Inbrekers die het slot zouden open boren krijgen de deur alsnog niet open. Ze kunnen van buitenaf de extra sluitingen in het kozijn niet zien, dus kunnen zich daar ook niet op richten. Zowel bij 3 als bij 5 sluitingen wordt het daarmee praktisch onmogelijk om toch binnen te komen. Op die manier is de meerpuntssluiting door een slotenmaker in Sint Truiden een uitstekende keuze.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 19:00
    Hitz op Tongersdei
    Sjoerd Gjalt de Vries
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio