Mega Vrije Piraten Festival in unieke tent bij Quatrebras · Foto('s): Vrije Piraten
  Vrije Piraten

Mega Vrije Piraten Festival in unieke tent bij Quatrebras

donderdag 12 december 2019

Aanstaande zaterdag start de Mega Kerst Maand bij Quatrebras met het Mega Vrije Piraten Festival. ‘Dit jaar is er gekozen voor een totaal nieuw concept. De Armada-tent van Donselaar tenten is naar de regio gehaald. Hierdoor is er plaats voor grotere licht en geluidshows en extra comfort voor de bezoekers’, aldus de organisatie.

Wolter Kroes, Jannes, Pater Moeskroen en regionale toppers als De Doelleazen en Lytse Hille zorgen ongetwijfeld voor een top-avond. Uiteraard zijn de mannen van Ancora van de partij, het populaire trio is er al bij sinds het eerste ‘grote’ feest wat de Vrije Piraten organiseerde. Er zijn slechts nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar, bestellen kan nog snel via www.devp.nl/tickets is het advies aan mensen die nog twijfelen.

Op donderdagavond gingen de Vrije Piraten de ether in bij streekomroep RTV NOF. Al twintig jaar zijn de eindjaars-uitzendingen een begrip in Noordoost Fryslân. Vanuit een studio in een boerenschuur in Kollumerzwaag wordt op verzoek muziek gedraaid. Sinds enkele jaren wordt daarbij zeer succesvol samengewerkt met RTV NOF, die ook de beeldregistratie op de schermen in de feesttent verzorgd. Tot en met 31 december is de uitzending via de steunfrequenties 105.8 en 107.3 FM bij RTV NOF te beluisteren en via Kabelnoord op 100.8 FM. Online ook via www.devrijepiraten.nl of de Android/i-Phone app van RTV NOF. Via 107.0 FM en 100.4 Kabelnoord is het reguliere programma van RTV NOF te beluisteren en vanaf maandag de eindjaarsprogrammering.

De mega-feesttent blijft in de hele maand december staan bij Quatrebras. Op 21 december verzorgen Charly Lownoise En Mental Theo hun een-na-laatste optreden. Op 26 december is de Mega Kerst Arena met optredens van o.a. Snelle, Bizzey, Sefa en Rene Karst en op Oudjaarsnacht wordt met een knaller afgesloten, om 1.00 uur gaat de tent dan open voor een Mega Oud en Nieuw Feest. Voor alle feesten zijn nog tickets, maar scoor ze snel op www.qr-events.nl.

Mega Vrije Piraten Festival in unieke tent bij Quatrebras · Foto('s): Vrije Piraten
Mega Vrije Piraten Festival in unieke tent bij Quatrebras · Foto('s): Vrije Piraten
  Vrije Piraten

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?