Mega Vrije Piraten Festival in unieke tent bij Quatrebras

Donderdag 12-12-2019
NOARDBURGUM - Aanstaande zaterdag start de Mega Kerst Maand bij Quatrebras met het Mega Vrije Piraten Festival. ‘Dit jaar is er gekozen voor een totaal nieuw concept. De Armada-tent van Donselaar tenten is naar de regio gehaald. Hierdoor is er plaats voor grotere licht en geluidshows en extra comfort voor de bezoekers’, aldus de organisatie.

Wolter Kroes, Jannes, Pater Moeskroen en regionale toppers als De Doelleazen en Lytse Hille zorgen ongetwijfeld voor een top-avond. Uiteraard zijn de mannen van Ancora van de partij, het populaire trio is er al bij sinds het eerste ‘grote’ feest wat de Vrije Piraten organiseerde. Er zijn slechts nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar, bestellen kan nog snel via www.devp.nl/tickets is het advies aan mensen die nog twijfelen.

Op donderdagavond gingen de Vrije Piraten de ether in bij streekomroep RTV NOF. Al twintig jaar zijn de eindjaars-uitzendingen een begrip in Noordoost Fryslân. Vanuit een studio in een boerenschuur in Kollumerzwaag wordt op verzoek muziek gedraaid. Sinds enkele jaren wordt daarbij zeer succesvol samengewerkt met RTV NOF, die ook de beeldregistratie op de schermen in de feesttent verzorgd. Tot en met 31 december is de uitzending via de steunfrequenties 105.8 en 107.3 FM bij RTV NOF te beluisteren en via Kabelnoord op 100.8 FM. Online ook via www.devrijepiraten.nl of de Android/i-Phone app van RTV NOF. Via 107.0 FM en 100.4 Kabelnoord is het reguliere programma van RTV NOF te beluisteren en vanaf maandag de eindjaarsprogrammering.

De mega-feesttent blijft in de hele maand december staan bij Quatrebras. Op 21 december verzorgen Charly Lownoise En Mental Theo hun een-na-laatste optreden. Op 26 december is de Mega Kerst Arena met optredens van o.a. Snelle, Bizzey, Sefa en Rene Karst en op Oudjaarsnacht wordt met een knaller afgesloten, om 1.00 uur gaat de tent dan open voor een Mega Oud en Nieuw Feest. Voor alle feesten zijn nog tickets, maar scoor ze snel op www.qr-events.nl.

terug naar overzicht

© Foto's: Vrije Piraten

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie