Mei Spetter yn ’t wetter én op it fjild!

Maandag 12-02-2018
BURDAARD - Met trots mag de sponsorcommissie van FC Birdaard bekend maken dat Spetter Zwemopleidingen uit Burdaard de komende vijf jaar kledingsponsor zal zijn van FC Birdaard MO-15. Dankzij de samenwerking tussen Spetter Zwemopleidingen en FC Birdaard kan de MO-15 de komende jaren in schitterende nieuwe tenues de wedstrijden spelen.

Spetter Zwemopleidingen is een particuliere zwemschool, waar deskundig-en gastvrijheid naar de klant centraal staat. De ABC zwemlessen bestaan uit maximaal 8, 4 of 2 leerlingen.
De aquasporters kunnen rekenen op deskundige, uitdagende en zeer gevarieerde lessen door ervaren aquasport instructeurs. Na afloop van de les is er voor de liefhebber een gratis kopje koffie. Spetter is een erkend opleidingsinstituut, aangesloten bij de Envoz. De lessen worden gegeven door gediplomeerde, ervaren zwemonderwijzers. Spetter is op 1 oktober 1998 opgericht en heeft voor iedere leeftijd zwemmogelijkheden.

Door kwaliteit en continuïteit heeft Spetter Zwemopleidingen een zwemprogramma in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk programma voor jong en oud. Kinderen en de ouders kunnen de vorderingen van de zwemlessen volgen via de persoonlijke site met eigen inlogcodes via www.spetterburdaard.zwemscore.nl.

Voor meer informatie kijkt u op: www.spetterzwemopleiding.nl.

Over FC Birdaard
FC Birdaard is een zeer actieve voetbalvereniging met meer dan 200 leden uit Burdaard, Wânswert, Jislum, De Flieterpen en ander omliggende dorpen. De vereniging draait om de ruim 100 vrijwilligers en meer dan 70 sponsoren. FC Birdaard 1 speelt momenteel in de 4e klasse KNVB. FC Birdaard is gesitueerd op Sportpark De Swellen, Sportpaad 1, 9111HV Burdaard.

Op de foto: spelers, trainers en leider MO-15 en Anita van der Weide, eigenaar Spetter Burdaard. Foto genomen bij Spetter Burdaard.

terug naar overzicht
Spetter Zwemopleidingen trotse sponsor FC Birdaard MO-15
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie