De mooiste kerst vindt u bij TUIN!

Donderdag 07-12-2017
DE WESTEREEN - Gezellige kerstshow bij TUIN!  in De Westereen. Een complete kerstshow is weer opgebouwd. Op dit moment wordt het al weer snel donker buiten dus is het weer tijd om binnenshuis alles lekker knus en gezellig te maken. Het is weer heerlijk om te winkelen in de prachtige kerstsfeer bij TUIN! Ook dit jaar is het Tuin! weer gelukt om de gezelligste kerstshow van Friesland te maken.

Met een geheel andere opzet als andere jaren om zo de ruime sortering kerst en sfeer artikelen nog beter te kunnen presenteren. U bent van harte welkom bij de sfeervolste kerstshow van Friesland de koffie staat altijd gratis klaar. TUIN! is dealer van het merk Fairybell ,van kerstbomen, lichtjes,geschikt voor aan de vlaggenmast. Ze zijn er verschillende hoogtes,tot wel tien meter.

Elk jaar weer trekt  de kerstshow van TUIN! veel bezoekers die komen genieten van de lichtjes en gezellige sfeer. Iedereen vindt er iets van zijn of haar gading voor woonkamer,tuin of balkon. Zowel groot als klein en voor iedere portemonnee zit er iets tussen. Dit is voor Jan en Jikke Feenstra altijd belangrijk  geweest. Om zowel voor een scherpe prijs iets te kunnen aanbieden maar geen concessies te doen op de kwaliteit.

En waar dit jaar ook goed mee wordt uitgepakt is een mooie sortering kunstbomen van kwaliteitsmerken Triumph Tree en Black Box. op bijna alle kerstbomen wordt vijf tot tien jaar garantie gegeven Ook voldoen alle bomen aan de veiligheidsnormen en werken brandvertragend. sommige bijna niet meer van echt te onderscheiden. Maar ook kunstbomen compleet met verlichting ontbreken niet in het assortiment.

Kersttrend 1:
Vorig jaar zagen we deze stijl al verschijnen, dit jaar kun je er echt niet meer omheen. De botanische kersttrend combineert echte planten met groene ballen en op de natuur geïnspireerde decoraties. Denk aan takken met mos erop, planten in macraméhangers, decoraties in de vorm van eikeltjes, eekhoorns en uilen.

Kersttrend 2: Scandinavisch
Vorig jaar zagen we ook al moderne Scandinavische kerstdecoraties in wit en rood gecombineerd met blond hout en een vleugje oranje. Die laatste kleur is dit jaar vervangen door blauw. Rood, wit en blauw geven eigenlijk alsnog het ‘oranje-gevoel’, dus leef je uit met de kleuren van de Nederlandse vlag, aangevuld met rendieren en houten kerststerren.

Kersttrend 3: Winters wit
Door het uitblijven van een echt witte kerst maken we het tijdens de feestdagen de laatste jaren graag wit in huis. Eerder werd het winterse tintje opgefleurd met hard blauw en groen, maar nu zien we wit in combinatie met zachte, zoete tinten als roze en lila. Fris en romantisch.

Kersttrend 4: Industrieel en ambachtelijk
Niet alleen onze woonkamers worden steeds stoerder, ook de meeste nieuwe horecagelegenheden combineren ruwe bakstenen muren met betonvloeren en industriële lampen. De harde materialen laten zich mooi combineren met zachte nudetinten en ambachtelijk vervaardigde producten van keramiek, leer, wol en touw.

Kersttrend 5: De klassieke kerst is terug!
Voor sommigen is deze stijl natuurlijk nooit weggeweest. Maar dit jaar zien we weer heel veel traditioneel groen, rood, goud en zilver. Je kunt er een actuele twist aan geven met een paar bronsbruine of koperkleurige ballen en kaarsen. Warm, gezellig en lekker nostalgisch. Vergeet niet in ons tuincentrum in De Westereen en Leeuwarden meteen snoeren of netten led verlichting voor buiten en een mooie krans voor aan de deur in te slaan.

Ook in Leeuwarden is een vestiging Die wordt gerund door de zoon Sjoerd Feenstra. Hier kan men tot aan de kerst naar toe ook elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur terecht. De vestiging aan de Boppewei in De Westereen is van maandag tot en met zaterdag geopend en heeft een gezellige koopavond op vrijdag bij donker komt de kerstshow nog mooier uit. En mocht het winter worden dan zijn bij de vestigingen van TUIN! voorbereid, als dealer van schaatsenmerk Zanstra.

Tuin centrum is te volgen op Facebook: Daar hebben we geregeld leuke winacties ook nu met de kerst. Voor meer info van de kerst show op www.tuincentrumtuin.nl.

Openingstijden: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag open van 09.00 – 18.00 uur
Openingstijd: Vrijdag: 09:00 – 21:00
Openingstijd : Zaterdag: 09:00 – 17:00
TUIN! De Westereen geen koopzondag

terug naar overzicht
De mooiste kerst vindt u bij TUIN!De mooiste kerst vindt u bij TUIN!De mooiste kerst vindt u bij TUIN!Meer foto's & info op www.rtvnof.nl bij ondernemendnieuws
© Foto's: Sake Beerstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-08:00 | RTV NOF Nonstop
08:00-09:00 | Harteklanken
09:00-11:00 | Klankbord
11:00-14:00 | Weekend Nieuwsshow
14:00-18:00 | Runwei Sport
18:00-20:00 | Hollandse toppers
20:00-23:00 | Hollands op zijn best
23:00-00:00 | Hollandse Nacht
Klik hier voor programma- informatie