Nederlands zaalvoetbalteam verzorgt clinic voor Harkemase Boys · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Nederlands zaalvoetbalteam verzorgt clinic voor Harkemase Boys

zondag 10 februari 2019

Op dinsdag 12 maart zal sporthal De Fûgelkamp in Harkema deels oranje gekleurd zijn. Bondscoach Marius Privee van het Nederlands Zaalvoetbalteam komt dan langs in Harkema om een zaalvoetbalclinic te verzorgen voor de meiden van MO15-1, MO17-1 en MO17-2. Deze zaalvoetbalclinic zal om 16:30 beginnen en duurt tot ca. 18:00 uur.

Uiteraard kunnen ouders, familie en vrienden vanaf de tribunes meekijken om zo de verrichtingen van de aanwezige Oranje-internationals en onze eigen meiden te aanschouwen. De exacte invulling van de zaalvoetbalclinic/training zal de komende weken verder vorm gaan krijgen.

“Tijdens een zaalvoetbaltoernooi deze winter kwam ik in contact met de bondscoach van het Nederlands Dames team” aldus Jos Miedema. “Hij was erg enthousiast over onze teams en de plannen van vv Harkemase Boys rondom de ontwikkeling van het meidenvoetbal. Na het toernooi hebben we contact gehouden en dat we nu een clinic aangeboden krijgen bij vv Harkemase Boys is natuurlijk fantastisch!”.

Het Nederlands Zaalvoetbalteam speelt zondag 10 februari een oefenduel in en tegen België. In de selectie van bondscoach Marius Privee is een flink aantal Noorderlingen opgenomen waaronder keepster Anna Reitsma, dochter van damescommissielid Tjibbe Reitsma.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?