Nieuw wijnmerk: Bodega43

Vrijdag 05-04-2019
DOKKUM - Een hoog servicelevel is waar Bodega43 garant voor staat. Bodega43 streeft naar een optimale klantenervaring en dat zie je terug in de producten, de service en garantie. Goede wijnopslag is met de wijnkasten en wijnklimaatkasten van Bodega43 op een luxe manier te realiseren. De producten onderscheiden zich door hoge kwaliteit en een stijlvol uiterlijk. Natuurlijk hoort daar ook een uitstekende service bij en ook hierin onderscheidt Bodega43 zich van haar concurrentie. Als groot liefhebber van wijn streeft Bodega43 naar een optimale ervaring rondom de opslag van wijn voor haar gebruikers. Om deze optimale ervaring tot stand te laten komen heeft Bodega43 een zeer klantvriendelijk service- en garantiebeleid. Je krijgt gewoon een medewerker aan de telefoon om al je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je optimaal van het product kunt genieten. Wie Bodega43 kiest, kiest voor kwaliteit. 

Gratis verzenden en retourneren

De klimaatkasten van Bodega43 worden onderhouden door geschoolde servicemonteurs van Bodega43 of door Bodega43 geautoriseerde servicebedrijven. Hierdoor ben je verzekerd van een vakkundige reparatie wanneer je voor Bodega43 kiest. Dit komt ook tot uiting in de service. Zo biedt Bodega43 gratis verzending van alle wijnkoelkasten die je de dag na bestelling al krijgt geleverd. Gratis retour binnen 30 dagen is mogelijk indien je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het product.

Waar voor je geld

Door een innovatieve productie en toepassingen van moderne techniek kan Bodega43 haar prijzen relatief laag houden in vergelijking met de concurrentie, zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit van het de wijnkasten. Bodega43 is een uitstekend merk tegen een scherpe prijs. Op deze manier maakt Bodega43 vanuit haar passie voor wijn optimale opslag toegankelijk voor iedereen die haar passie voor wijn deelt. De klant staat centraal dit zie je niet alleen terug in de service maar ook in wat je terug krijgt voor je geld.

3 jaar garantie

De wijnklimaat en wijnkoelkasten van Bodega43 hebben maar liefst 3 jaar fabrieksgarantie waar de meeste concurrenten niet verder durven gaan dan 2 jaar. De garantietermijn start op de datum van de levering van het product. De garantie geldt voor producten die in Nederland zijn gekocht en geïnstalleerd. De niet-technische onderdelen zoals bijvoorbeeld handgrepen, lampen en glas vallen niet onder de garantie, hoewel Bodega43 over het algemeen soepel om gaat met de garantievoorwaarden en echt door de ogen van de klant kijkt.
Meer informatie over de service en garantie is te vinden op de website van Bodega43, www.bodega43.com.


terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie