Nieuwbouwplannen aan de Ald Mear en Camstrastrjitte · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Nieuwbouwplannen aan de Ald Mear en Camstrastrjitte

woensdag 15 januari 2020

Hier volgt informatie over de mogelijke toekomstige nieuwbouwplannen op de percelen op de hoek van de Ald Mear en de Camstrastrjitte.

Wie zijn wij? Makelaar Bert Adema en aannemer Romke Hekstra, beide betrokken ondernemers en inwoners van Damwâld. Momenteel zit de woningmarkt zo goed als op slot en daarom hebben wij het initiatief getoond, om samen met de eigenaren van deze percelen aan de Ald Mear en de Camstrastrjitte, een prachtig plan met 8 duurzame en zeer ruime halfvrijstaande woningen te gaan ontwikkelen. Omdat er in Damwâld weinig geen nieuwbouwplannen zijn willen wij met deze woningen er voor zorgen dat er weer actie ontstaat en doorstroming in de woningmarkt. In de eerste weken van januari zal er geadverteerd worden in de lokale kranten en de social media kanalen om te inventariseren wat de belangstelling is bij de inwoners van Damwâld. Wij zullen dan met de gemeente in gesprek gaan om te kijken of en hoe dit plan gerealiseerd kan worden.

Vanzelfsprekend beseffen wij ons dat dit voor u consequenties heeft als naaste buren. Echter, zijn wij er wel van overtuigd dat dit de ideale binnenplanse locatie is waar dit in Damwâld gerealiseerd kan worden. Het dorp Damwâld staat op dit moment stil. Om te voorkomen dat we het straks over krimp moeten hebben en om het dorp ook voor de toekomst aantrekkelijk te houden, is woningbouw essentieel!

Met veel enthousiasme presenteren wij daarom hierbij een eerste ontwerp van 8 zeer luxe én duurzame, halfvrijstaande woningen aan de Ald mear/Camstrastrjitte. Het betreft hier een achttal woningen die aansluiten bij de vraag in de markt met een duurzaam karakter (gasloos, zogenaamde “nul-op-de-meter-woning”).

Hierbij is niet alleen de focus gelegd op de architectuur van de woningen maar op de hele omgeving met aandacht voor het ontwerp én de omgeving en openbare ruimte. Laat u ook overtuigen dat dit eigentijdse ontwerp een positieve bijdrage zal leveren aan de woon- én leefomgeving van het mooie dorp Damwâld. In de bijlage treft u een impressie van het plan, het betreft de advertentie die door ons in de lokale kranten én op facebook zal worden geplaatst.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze makelaardij via: 06-124 545 09 of mail naar: info@adema-damwoude.nl

Bert Adema R. Hekstra
Registermakelaar-taxateur Hekstra Bouwers

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 07:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
 • 07:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 09:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow (Herh.)
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Tobias Post
  Tobias Post vult de zondagavond tussen 18:00 en 20:00 op RTV NOF. In het radioprogramma zal hij het weekend goed afsluiten met de nieuwste muziek, muziek uit de regio en nieuw, onbekend talent!
 • 20:00 - 22:00
  RTV Metalcafé
  RTV Metalcaf elke zondagavond 20-22 uur op je radio!
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?