Nieuwe hoofdsponsor voor KV Flamingo’s · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Nieuwe hoofdsponsor voor KV Flamingo’s

donderdag 17 januari 2019

De Haan Westerhoff Zonwering uit Drachten is per ingang van 1-1-2019 de nieuwe hoofdsponsor van KV Flamingo’s uit Buitenpost. Zaterdag 12 januari ’19 werden de nieuwe tenues en tassen gepresenteerd door het eerste en tweede team van de korfbalvereniging.

Het werd een grote zoektocht naar wie KV Flamingo’s de komende jaren wil ondersteunen. De Haan Westerhoff Zonwering uit Drachten is bereid gevonden om de club financieel te ondersteunen met o.a. kleding en sporttassen.

Lokale ondernemers zijn belangrijk om sporten betaalbaar te houden. KV Flamingo’s werkte eerder al samen met VV Buitenpost om gezamenlijke kunstgrasvelden te realiseren. Door deze nieuwe hoofdsponsor hoopt de sponsorcommissie van KV Flamingo’s dat er meer sponsoren over de streep getrokken worden, zodat de korfbalvereniging weer naar een hoger niveau getild kan worden.

De Haan Westerhoff levert zonwering, rolluiken en kozijnen én zorgt voor de juiste werking. Dat gebeurt vanuit meerdere vestigingen in Nederland. In geval van een storing staat de servicedienst 24 uur per dag klaar.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 19:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 19:00 - 21:00
  Country Trail
  Country Trail is het programma, waar alle aspecten van de countrymuziek aan bod komen.
 • 21:00 - 22:00
  Brasstime
  Brasstime met Klaas Groenwold
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact