Nieuwe huisstijl gemeente Noardeast-Fryslân al zichtbaar

Donderdag 27-12-2018
DOKKUM - Vanaf 1 januari 2019 vormen de gemeenten Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a. de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân. En bij een nieuwe gemeente hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl. Deze huisstijl komt voor op briefpapier, email ondertekening en het wagenpark van de nieuwe gemeente.

De gemeente ontstaat op 1 januari 2019 door een fusie van de gemeenten Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a. Het logo bestaat uit een aantal delen, waaronder Noard en East. Ook het woord Fryslân is gesplitst. De N van noard is lichtblauw, evenals het bovenste streepje van E in east. De andere letters zijn zwart. Daarnaast missen er stukjes uit het letters. De nieuwe stijl is ontworpen door reclamebureau JUNCTION uit Leeuwarden. Het motto van de gemeente Noardeast-Fryslân is “Samen, persoonlijk en in de buurt”.

Omdat het om een grote wijzigingsoperatie gaat zijn de voertuigen van de afdeling Gemeentewurk al voorzien van het nieuwe logo en rijden zodoende al door de gemeente ‘Noardeast-Fryslân’. Deze gemeente wordt over 4 dagen werkelijkheid.

terug naar overzicht
Nieuwe huisstijl gemeente Noardeast-Fryslân al zichtbaar op de wegNieuwe huisstijl gemeente Noardeast-Fryslân al zichtbaar op de weg
© Foto's: Bote Sape Schoorstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie