Nieuwe Zonnebloemauto te huur bij Autohopper · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's
RECLAME

Nieuwe Zonnebloemauto te huur bij Autohopper

vrijdag 29 april 2022

LEEUWARDEN – Wil je gebruik maken van een Zonnebloemauto? Deze haal je voortaan na reservering op bij Autohopper Leeuwarden aan de Alexander Cohenwei 1 in Leeuwarden. De oude verhuurlocatie bij Welzorg aan de Jupiterweg is komen te vervallen.

Bij deze locatie, waar ook Van der Horst Autogroep is gevestigd, staat een gloednieuwe Toyota ProAce, die is aangepast om mensen in een rolstoel of scootmobiel comfortabel te vervoeren. De auto is uitgerust met een navigatiesysteem, achteruitrijcamera en parkeersensoren. Iedereen die afhankelijk is van een loophulpmiddel kan de Zonnebloemauto huren via www.welzorg.nl. De bestuurder moet in het bezit zijn van een rijbewijs B. Als er geen chauffeur voor handen is, kan een beroep gedaan worden op een vrijwillig chauffeur van de Zonnebloem.

Geert van der Horst, directeur, nam de sleutel van de nieuwe Zonnebloemauto in ontvangst van Desiree Rooijakkers van Welzorg Auto op Maat. René den Hoedt, mede-directeur, vertelde vol trots: “Het is mooi dat we nu ook de speciaal aangepaste rolstoelauto van de Zonnebloem aan ons hele assortiment van huurauto’s kunnen toevoegen.”

Marktconforme huurprijs
Meer bewegingsvrijheid en zelfredzaamheid voor mensen met een lichamelijke beperking. Dát maakt de Zonnebloem mogelijk met de 50 Zonnebloemauto’s die in Nederland rijden. Samenkomen met familie of vrienden? Op vakantie of een dagje uit? Een uitvaart of kerkdienst bezoeken? Het kan met de Zonnebloemauto. Het huren van de aangepaste rolstoelauto kost 45 euro per dag. De steun van donateurs maakt deze gunstige prijsstelling mogelijk.

Vragen over de Zonnebloemauto?
Op zonnebloem.nl/zonnebloemauto vind je alle informatie over de Zonnebloemauto.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  Hits op Freed
  Het interactieve Nederlandstalige verzoekprogramma van Sjoerd Gjalt de Vries. Beleef het elke vrijdagavond mee. Bij Hits op Freed worden er naast liedjes ook leuke interviews uitgezonden en kun je naar de studio bellen om een plaatje aan te vragen. Voor ieder wat wils: Hits op Freed, elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.
 • 20:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio