VIDEO: Night of the Praams wederom groots spektakel

Zaterdag 09-09-2017
DOKKUM - Traditiegetrouw staat de vrijdagavond van de Admiraliteitsdagen in het teken van ‘The night of the praams’. Een mix van lokale artiesten tot en met landelijk gevestigde namen passeerden de revu. Ook de editie van 2017 werd ondanks de regen door grote getale bezocht.

Het toegestroomde publiek kon onder meer uit hun dak gaan tijdens het optreden van Sharon Doorson. Zij bracht onder andere haar hits ‘Fail in love’ en ‘High on your love’ ten gehore. Het optreden swingde de pan uit en Sharon genoot van de energie van het publiek.

Xander de Buisonjé liet de bezoekers wegzwijmelen met nummers als ‘Hou me vast’ en ‘Afscheid’. Met zijn pianospel wist hij het publiek te ontroeren. Extra leuk tintje aan het concert was dat Xander de helft van de tekst van ‘Hou me vast’ in het Fries zong. Rustige songs werden afgewisseld met feestnummers. Ook zong Xander nog een duet met Sharon.

Naast deze namen waren er ook optredens van een aantal gastartiesten, zoals Sjoukje Nutma en dansschool eMotion. Zij brachten een variëteit aan de avond. Net als vorig jaar was ook MS Markol weer aanwezig. Deze speciale boot voor mensen met een beperking maakte het mogelijk dat deze avond voor iedereen toegankelijk was. MS Markol zal ook zaterdagavond en zondagmiddag aanwezig zijn.

 

 

 

 

 

 



terug naar overzicht
Night of the Praams wederom groots spektakelNight of the Praams wederom groots spektakelKijk voor meer foto's op rtvnof.nl
© Foto's: RTV NOF


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie