Nocht en Wille blij met cheque Opus 3

Dinsdag 04-12-2018
METSLAWIER - Muziekschool Opus 3 viert dit jaar het zestigjarige bestaan. Het jubileumjaar is bijna ten einde en dat betekent, dat alle feestelijke concerten inmiddels voorbij zijn.

De concerten stonden allemaal in het teken van ’60 jaar Opus 3’ en waren zeer divers van aard. De publieke opkomst was steeds overweldigend groot en de school heeft zich in alle opzichten uitstekend gepresenteerd. Alhoewel de concerten gratis toegankelijk waren, leverden ze wel geld op. Na afloop ervan werd er namelijk steeds gecollecteerd voor ‘Nocht en Wille’ in Metslawier, dagopvang voor mensen met een verstandelijke handicap. ‘Nocht en Wille’ spaart voor een tovertafel en met onder meer het geld van Opus 3 gaat de aanschaf waarschijnlijk lukken.

De concerten van Opus 3 leverden in totaal €2200, — op. Dat bedrag schonk directeur Kees Dekker van Opus 3 zaterdagmiddag middels een cheque aan Esther Knippenberg van de dagopvang. Een en ander vond plaats tijdens een kerstfair, waaraan de ‘The Creazy Ones’ met Nederlands- en Engelstalige popnummers een fijne muzikale bijdrage leverden.

terug naar overzicht
Nocht en Wille blij met cheque Opus 3
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie