Nominatie Brouwerij Dockum voor Best Hospitality Concept

Vrijdag 20-09-2019
DOKKUM - Brouwerij Dockum is genomineerd voor de Entree Awards 2019 in de categorie Best hospitality concepts. In deze categorie wordt gekeken naar het horecabedrijf dat een ijzersterk concept neerzet. De genomineerden zijn allemaal onderscheidend en hun idee dient als verrassende inspiratie voor de branche, waarbij het interieur vanzelfsprekend nauw aansluit op het concept van brouwerij en proeflokaal in één. 

Dit concept van Brouwerij Dockum is uniek in Nederland: Combinaties van speciaalbieren en spijs die elkaar versterken. De open setting van een proeflokaal te midden van de brouwketels doet recht aan de ambachtelijke oorsprong van de producten. Deze setting in samenhang met de hoge kwaliteit van de bijzondere gerechten en bijpassende Kâld Kletske speciaalbieren heeft tot deze nominatie geleid.

Naast Brouwerij Dockum zijn er nog vier andere genomineerden. De winnaars van de ‘Oscars van de horeca’ worden op 25 november 2019 in Amsterdam  bekend gemaakt tijdens de feestelijke Entree Awards uitreiking.

Brouwerij Dockum ziet deze nominatie als een compliment waar ze ‘bieretrots’ op zijn: Alweer een bedrijf dat Dokkum op de kaart zet.

terug naar overzicht
Nominatie Brouwerij Dockum voor Best Hospitality Concept
© Foto's: Brouwerij Dockum


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie