Nuchtere Fries of niet? Wat zegt jouw geboortehoroscoop over jouw karakter?

Woensdag 14-08-2019
DOKKUM - Weet je al wat jouw geboortehoroscoop is? Grote kans dat je al van kinds af aan geïnteresseerd bent geweest in de eigenschappen van jouw geboortehoroscoop en specifieker; of deze inderdaad overeenkomen met wie jij denkt dat je bent. Wil je nog even dubbel checken wat jouw horoscoop ook alweer is? Kijk hier om er in een paar seconden achter te komen.

Horoscoop gevonden? Dan kun je hier meteen kijken welke eigenschappen er bij jouw sterrenbeeld horen. Houd natuurlijk wel rekening met de mogelijke variaties. Niet iedere karaktereigenschap hoeft precies bij jou te passen: en toch komen ze vaak grotendeels overeen of zijn ze in ieder geval herkenbaar! Dus, hoe zit het bij jou? Komen ze overeen?

 1. De ram
Ben je een ram van sterrenbeeld? Dan ben je waarschijnlijk altijd actief, een echte knokker, spontaan, doelgericht en klaar om alle uitdagingen aan te gaan.

 1. De stier
Een stier is daarentegen weer stabiel van karakter, houdt van luxe en natuurlijke materialen, houdt van rust, is doelgericht en deelt graag met anderen.

 1. Tweelingen
Tweelingen zijn erg communicatief met een analytisch brein, gestructureerd en gedisciplineerd, een goede luisteraar en erg veelzijdig.

 1. De Kreeft
De kreeft is ontzettend liefdevol, gepassioneerd, vol fantasie, intuïtief, slim, meevoelend en beschermend.

 1. De leeuw
De leeuw is een krachtige persoonlijkheid geboren om te leiden. Ambitieus, creatief, enthousiast en een geweldig groot en warm hart.

 1. De maagd
Is jouw sterrenbeeld maagd? Dan is de kans groot dat jij analytisch, methodisch en een echt familiemens bent. Een loyale persoonlijkheid en erg zelfstandig.

 1. De weegschaal
De weegschaal is over het algemeen een vriendelijke en diplomatieke persoonlijkheid. Integer, levenslustig, goed verzorgd en een geweldig groot hart.

 1. De schorpioen
Is jouw sterrenbeeld schorpioen? Dan ben jij waarschijnlijk charismatisch, goed in het ontdekken van oplossingen, veel talenten, een loyale persoonlijkheid en een goede gesprekspartner.

 1. De boogschutter
De boogschutter als sterrenbeeld is optimistisch, eerlijk, recht door zee en diepzinnig met veel behoefte aan vrijheid. De boogschutter staat voor waar hij in gelooft.

 1. De steenbok
De steenbok heeft vaak een stabiel karakter met de motivatie om succesvol te zijn, gestructureerd, gedisciplineerd en een goede, trouwe en loyale luisteraar.

 1. De waterman
Het sterrenbeeld de waterman vecht graag voor de goede doelen, droomt over de toekomst, intelligent, vrijgevochten, goed gezelschap en een echt plezier dier.

 1. Vissen
Is jouw sterrenbeeld vissen? Dan kun je waarschijnlijk goed alleen zijn en wegdromen, creatief, romantisch, zorgt graag voor anderen en kan zichzelf helemaal overgeven.

terug naar overzicht


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie