Onbekende man fotografeert bij kinderopvang Feanwâlden

Dinsdag 12-06-2018
FEANWÂLDEN - Een onbekende man heeft maandagmorgen ongewenst foto’s gemaakt, bij een kinderopvang in Feanwâlden. De man fotografeerde een slaaphuisje, waar op dat moment ook een kindje lag te slapen. De medewerkers van de kinderopvang hebben de man gesommeerd weg te gaan en de foto(‘s) te verwijderen. De man rende daarop weg. Het voorval is doorgegeven aan de politie. Dit alles staat in een brief van Kids First, die onder andere gedeeld is op Facebook.

De wijkagent gaf aan dat er inderdaad meerdere meldingen uit de regio kwamen dat er mannen contact maken met kinderen. Een van die mannen voldeed ook aan het signalement wat de medewerkers van de kinderopvang hadden opgegeven, van de man die foto’s maakte.

Maandagmiddag zijn de ouders van de kinderen direct door de kinderopvang geïnformeerd. Beide basisscholen en een andere kinderopvang in Feanwâlden, zijn eveneens geïnformeerd door de kinderopvang waar het voorval zich afspeelde.

De politie informeert als volgt: “Bespreek met je kinderen wanneer zij worden aangesproken, door welke onbekende dan ook, dat zij weg gaan en dit met jullie als ouders bespreken.” Dit geldt niet voor alleen Feanwâlden, maar in het algemeen.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie