Onderhoudswerkzaamheden gaswinlocatie De Tibben · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

Onderhoudswerkzaamheden gaswinlocatie De Tibben

zondag 09 juni 2019

Vanaf maandag 3 juni 2019 voert NAM onderhoudswerkzaamheden uit op de gaswinningslocatie De Tibben, gelegen aan de Tibsterwei te Ee. De werkzaamheden worden dag en nacht uitgevoerd. Werkzaamheden die veel geluid maken, worden zoveel mogelijk overdag uitgevoerd. Tijdens het Pinksterweekend vinden er geen werkzaamheden plaats. Naar verwachting zijn de werkzaamheden 16 juni afgerond.

Er vinden meer transporten van en naar de locatie plaats en er komt meer geluid en licht van de locatie. Het affakkelen is zichtbaar in de wijde omtrek. Omdat het schoon produceren van de put via de fakkel niet onderbroken kan worden, wordt ook ’s avonds en ’s nachts gas afgefakkeld.

Meer informatie over NAM en de activiteiten kunt u vinden op de website van de NAM.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?