Ondernemers kiezen voor honingraatkarton

Donderdag 24-10-2019
DE WESTEREEN - Kartonnen reclameborden, meubels,  life size displays, showcards en meer. U vindt deze objecten van karton vaak op (grote) beurzen, of in andere zakelijke omgevingen. Dit is niet voor niets, want het is een trend om opvallend promotiemateriaal neer te zetten dat licht maar toch ijzersterk is. U kunt een kartonnen promotiemiddel, zelf heel gemakkelijk  verplaatsen. Laat hierop een opvallende print drukken, en u maakt direct indruk. Het ideale karton hiervoor is honingraatkarton. Ontdek de leider van de markt, Aelen en van Leeuwen.

Wat is honingraatkarton?

Honingraatkarton is een uniek materiaal. Het wordt ook wel een beeboard, falconboard, reboard of beelite genoemd. Vaak wordt het gebruikt voor life size displays, levensgrote  personen en figuren, wandpanelen, maar ook meubelen. De sterkte is te danken aan de twee harde buitenlagen met daartussenin zacht karton in een natuurlijke honingraatvorm. Zo is dit materiaal in staat veel gewicht, klappen en stoten te verdragen. Ideaal, de toepassingen van honingraatkarton zijn dan ook eindeloos. Bovendien kunt u beeboard laten bedrukken in hoge kwaliteit mat, glanzend, halfglanzend, zeefdruk, PMS, zes kleuren en wit.

Wat laat u maken van honingraatkarton?

Bij Aelen en van Leeuwen kunt u uw eigen meubel van honingraatkarton laten maken. Het materiaal geeft zoveel stevigheid, dat je er gewoon op kan zitten. Stoelen, krukjes, tafels, een kastje, u kunt het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden van honingraatkarton. Ook opvallend zijn de grote kartonnen letters. Ideaal voor in een etalage. Laat het karton in het gewenste design bedrukken en uitsnijden in ieder mogelijke vorm. Of bestel een life size pop van honingraatkarton. Dit is een levensgroot figuur of pop.. Hiermee trekt u gelijk de aandacht op een beurs of ander evenement. Laat bijvoorbeeld een product levensgroot afbeelden, of een persoon.

Vanuit de historie als drukker voor uiteenlopende grote en kleine bedrijven, is Aelen en van Leeuwen in staat alle unieke ideeën vorm te geven. Het karton wordt bewerkt door schoonsnijden, contoursnijden, al dan niet met uitsparingen en in vrije vormen. Hiervoor gebruikt het bedrijf de beste machines en kennis. Zo is ook de hechting, kleurvastheid en afwerking van exclusieve kwaliteit. Honingraatkarton platen  is bovendien een duurzaam FSC-product.

Specialist in digitaaldruk en zeefdruk voor promotiematerialen

Bent u bekend met de wereld van de visuele communicatie, dan kent u Aelen en van Leeuwen waarschijnlijk wel. Al tientallen jaren staat het bedrijf bekend om zijn totale ontzorging. Het motto is ‘beter in kwaliteit’, en dat ziet u naast de hoge kwaliteit producten terug in de levertijden, flexibiliteit, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. Hiervoor weten ondernemers Aelen en van Leeuwen snel te vinden. Door te werken met uitsluitend de beste machines, producten en vakmensen, is dit de aangewezen partij voor (inter)nationale retailformules.

terug naar overzicht

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie