Op 15 mei opent Foodvans samen met Reitse Spanninga nieuwe winkel op wielen · Foto('s): FoodVans
  FoodVans

Op 15 mei opent Foodvans samen met Reitse Spanninga nieuwe winkel op wielen

vrijdag 07 mei 2021

DOKKUM – Cateraar Foodvans zoekt in deze bijzondere tijden naar manieren om haar publiek te blijven bedienen met haar ambachtelijke delicatessen. Op 15 mei aanstaande zal er, met medewerking van Reitse Spanninga (Lekker ite mei Reitse), een nieuwe foodtruck gepresenteerd worden. De foodtruck met daarin barbecue- en borrel specialiteiten zal vanaf dan, iedere zaterdag op het parkeerterrein van de Albert Heijn in Dokkum te vinden zijn.

Foodvans is van oorsprong een cateraar met zelfontwikkelde barbecues en smokers. Veelal te vinden op festivals en besloten evenementen. Ook heeft Foodvans haar eigen afhaalpunten (online en offline) voor de thuisgenieters. De grillmasters brengen de kennis die zij hebben van barbecueën, grillen, smoken en zalmroken graag over op haar klanten. Volgens eigenaar Sjoerd Dijkman hoort barbecueën een ware beleving voor iedereen te zijn. Hierbij horen kwalitatief hoogwaardige producten.

Sinds de evenementen stil zijn komen te liggen heeft Dijkman daarom besloten om, naast een Pop-up store en een webshop ook een kakelfrisse foodtruck te ontwikkelen en zelf te bouwen. Samen met Reitse Spanninga zal Sjoerd tijdens het officieel openen van de foodtruck, een barbecuemanifestatie en proeverij geven op de locatie. Iedereen is van harte welkom om hierbij te zijn. De producten te komen proeven, te ervaren en om je te laten verrassen.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2022 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio