Open Dag bij De Beautyboerderij · Foto('s): 

Open Dag bij De Beautyboerderij

woensdag 02 oktober 2019

In een prachtig verbouwde boerderij aan de Rijksstraatweg 168, tussen Quatrebras en Hurdegaryp, vind je maar liefst 7 beauty- en wellnessgerelateerde bedrijven. De Beautyboerderij, zoals de verschillende ondernemers hun werkplek noemen, is dé plek van Noordoost Friesland waar vrouwen – maar ook mannen – een gezellige en sfeervolle beautybelevenis kunnen ondergaan. Of het nu gaat om een Huidverbeteringsbehandeling of het verliezen van een aantal kilo’s, je kunt het zo gek niet bedenken of het is in de Beautyboerderij mogelijk.

Bent u ook nieuwsgierig geworden kom dan zondag 6 oktober langs van 13:30 tot 17:30 om een kijkje te nemen in de Beauty Boerderij. Deze dag zijn er verschillende aanbiedingen en demonstraties.  Bij binnenkomst kunt u leuke prijzen winnen en verloten we GRATIS behandelingen (cryolipolyse t.w.v. €159, huidverbetering behandeling t.w.v. €199, massage t.w.v. €60 en een botox behandeling t.w.v. €125 deze dag. Er zijn verschillende stands aanwezig o.a. kleding, sieraden, tassen en woon woonaccessoires.

Zo zijn in de boerderij Afslankstudio Marianne, Huidspecialist Andrea, Beautysalon Moai, Cosmetisch Arts Edward Berends, Massage Elements, Wimper Extensions, Tanden Bleken, Ipl Definitief Ontharen, Permanente Make-Up en Voedingsdeskundige. Allemaal zijn ze zelfstandig, maar omdat de bedrijven onder één dak gevestigd zijn loop je gemakkelijk bij iedereen naar binnen.  Bel voor meer informatie naar: 0615103415  www.debeautyboerderij.com

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?