Open dag karateschool Mushin Dojo

Maandag 16-04-2018
DOKKUM - Afgelopen zaterdag werd provinciaal de Tour de Dojo gehouden, welke was georganiseerd naar aanleiding van de European Sports for All Games. Deze games, waar ook de Japanse krijgskunsten te zien zijn, worden in augustus gehouden in het kader van Fryslân /Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018.

Tijdens de Tour de Dojo kon men verschillende Friese dojo’s (zaal waar men Japanse zelfverdedigingskunsten beoefent) bezoeken om demonstraties en gastlessen bij te wonen. “Mushin Dojo” uit Dokkum was een van deze Friese dojo’s waar men zaterdag terecht kon voor deze open dag. In een aantal demo’s lieten de leden van Mushin Dojo verschillende onderdelen van het Kyokushin karate zien: basistechnieken, kata, wedstrijdvechten, zelfverdediging en breektechnieken. Tevens werd er door een aantal toeschouwers gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zelf met de lessen mee te doen. Misschien een aanleiding om nog een aantal lessen te volgen bij Mushin Dojo, waar men gedurende de hele maand april terecht kan voor gratis lessen.

Ook op zaterdag heeft Rick Jongsma uit Ferwert (13 jaar) deelgenomen aan het karatetoernooi de “25th Day of the Youth and the Beginners” in Zoetermeer. Op overtuigende wijze wist hij al zijn wedstrijden winnend af te sluiten en zodoende een prachtige eerste plaats te behalen.

terug naar overzicht
Open dag karateschool Mushin Dojo uit Dokkum
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie