Open repetitie Joy for People Gospel Choir

Woensdag 02-01-2019
Waar:
Dokkum
Wanneer:
Maandag 14-01-2019
Joy for People Gospel Choir uit Dokkum bestaat uit een enthousiaste en gedreven groep mensen uit de wijde omgeving van Dokkum. Vanuit de gedeelde Christelijke geloofsovertuiging en grote passie voor muziek, gaat het koor voor een hoge kwaliteit in zowel zang, visuele effecten en muzikale begeleiding.

Uitdaging, plezier, samen het geloof uitdragen, energie en niet te vergeten zingen. Dit is een korte samenvatting van wat ze bij Joy for People op de maandagavonden doen. Spreekt dit je aan? En vind je het geweldig om te zingen? Kom dan gerust eens kijken of een paar noten meezingen bij een repetitie op maandagavond. Alle partijen kunnen nog wat extra stemmen gebruiken.

Een groot deel van de koorleden leest geen noten; niet iedereen kan zomaar thuis even een lied instuderen; niet iedereen houdt van solo zingen. Wat de (koor)leden wel met elkaar gemeen hebben, is de liefde voor muziek! Het koor repeteert in de kantine van de Noord Nederlandse Draadindustrie aan de Holwerderweg 33 in Dokkum. Je bent vanaf 19:30u van harte welkom! (aanvang repetitie 19.45 uur)

Per direct zijn ze op zoek naar een gedreven gitarist, die zowel akoestisch als elektrisch, een mooie touch kan geven aan een diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Daarnaast zijn we op zoek naar een gedreven toetsenist, die op synthesizer de juiste kleuring kan geven aan de muziek.

Wil je kennis maken met het koor, heb je ambitie om bij Joy for People te komen spelen of wil je proeven of spelen bij een gospelkoor iets voor je is? Kom dan 14 januari 2019 naar de open repetitie!

terug naar overzicht

© Foto's: BSFotografie


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie