Opendag Sportcentrum Tolhuispark Dokkum

Woensdag 03-01-2018
DOKKUM - Na een bouw van ruim een jaar is Sportcentrum Tolhuispark bijna gereed, en dat feest wilde Optisport graag met alle bewoners van Dokkum en omstreken vieren middels een opendag gehouden op 2 januari. Verschillende sportclubs gaven deze middag een presentatie. Speciaal voor kinderen stond er een lekkere verrassing klaar.

Deze middag werden demonstraties gegeven door: Be Quick Dokkum, VVV Dokkum, Boogschietvereniging Boreas, Basketbal vereniging Arrows, Korfbalvereniging de Granaet, Karate vereniging Mushin Dojo en loopgroep Hugo Veenker. In de hal stonden de stands van de verenigingen, hier kon je informatie inwinnen of je aanmelden als lid.

Naast de demonstraties kon je een kijkje nemen in de kleedhokken, EHBOruimte, de kantine van korfbalvereniging De Granaet aan de achterzijde van het gebouw. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de buiten speelvelden. Ook zijn er twee kleedkamers van de buitenzijde te benaderen. Fitnessruimte, horecagelegenheid en zwembad konden allemaal bezichtigd worden. Sportcentrum Tolhuispark is de vervangende sporthal voor de Trimmer en gymlokaal Hoedemakersweg. Deze zijn beide vanaf 1 januari gesloten.

Om de opening verder te vieren zijn er tijdens de kerstvakantie verschillende activiteiten georganiseerd, onder andere een “Crazy Air” springfestijn in de sporthal en een spetterende Nieuwjaarsdisco in het zwembad. Het gehele programma is te vinden op de website. www.optisport/tolhuisbad

© Tekst: Bote Sape Schoorstra

terug naar overzicht
Opendag Sportcentrum Tolhuispark DokkumOpendag Sportcentrum Tolhuispark DokkumMeer info & foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Bote Sape Schoorstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie