Opening Fit-Now in Kollum

Zaterdag 05-01-2019
KOLLUM - Op zaterdag 5 januari opende Sportcentrum Fit-Now haar deuren in Kollum aan de Sjoerdaweg 6. De opening werd verricht door Sjoerd Mulder en Lisanne Zijlstra.

Fit-Now hanteert sinds 2013 een nieuw fitnessconcept waarbij wordt ingespeeld op de wens van veel sportbeoefenaars om zo goedkoop en hoogwaardig te kunnen fitnessen. Het grote verschil met bestaande low budgetketens is dat Fit-Now de unieke lowbudgetprijs weet te koppelen aan service en gratis begeleiding door gediplomeerde en ervaren fitnessinstructeurs waarbij persoonlijke benadering centraal staan.

Tevens wordt een groot scala aan live groepslessen aangeboden. Voor de iets oudere,of minder belastbare sporter is ook het speciale fitnesscircuit een optie. De 500m2 grote nieuwe bouwvestiging wordt beheerd door Sjoerd Mulder en Lisanne Zijlstra. Op zondag 6 januari van 10.00 tot16.00 uur kunnen belangstellende een kijkje nemen en informatie inwinnen over dit vernieuwde fitnessconcept.

Zumba is één van de vele groepslessen bij Fit-now! Kollum. Bij ons kun je, ZONDER hier extra voor te betalen, terecht voor de groepslessen BodyPump, Bodyshape, Bootcamp in-outdoor, 50+ circuittraining en ‘last but not least’ Zumba. Deze Zumba les zal elke dinsdag en donderdagavond worden verzorgd door onze collega Anneke van der Tuin. Maak kennis met onze kleurrijke maar vooral enthousiaste collega.

Email: kollum@fit-now.nl

terug naar overzicht
Opening Fit-Now in KollumOpening Fit-Now in KollumMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie