Organisatiebureau Tjebbes Dokkum van start

Woensdag 31-10-2018
DOKKUM - Dokkum is een organisatiebureau rijker. Organisatiebureau Tjebbes is van start gegaan en organiseert een breed scala aan activiteiten, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Of het nu een bedrijfsuitje is, een expositie, een vriendenweekend, een beurs, een zakelijk uitstapje met collega’s of een familiefeest. En of dat nu in en rond Dokkum is, elders in Fryslân of op een andere plek in Nederland.

De eerste klus zit er al op: het organiseren van een personeelsuitje voor 140 ambtenaren van twee gemeenten uit de regio. Tjebbes stelde een compleet programma samen met verschillende activiteiten in Dokkum waaruit gekozen kon worden. Alle deelnemers ontvingen hiervoor een gepersonaliseerde flyer van het programma, inclusief adresgegevens en parkeermogelijkheden per activiteit. Dit bleek een succesvolle opzet.

Het team van Organisatiebureau Tjebbes bestaat uit twee organisatietalenten: Henriëtte Banga en Marieke Andringa. Beide hebben ruime ervaring met organiseren en hadden zin in een nieuwe uitdaging: een breed aanbod aan activiteiten aanbieden in en om Dokkum. En de ambities zijn niet gering: “Wij zien enorm veel mogelijkheden, ook voor grote groepen. Hoe groot de groep ook is, door onze gepersonaliseerde aanpak zorgen we ervoor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft”.

Organisatiebureau Tjebbes biedt mogelijkheden van hartje Dokkum tot buiten de regio en zelfs buiten de provincie. Dat betekent niet alleen dat de georganiseerde activiteiten daar plaatsvinden, ook de opdrachtgevers kunnen hier gevestigd zijn. Meer informatie is te vinden op www.tjebbesdokkum.nl.

terug naar overzicht
Organisatiebureau Tjebbes Dokkum van start
© Foto's: Marit Anker


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie