Ouder & Kind Workshop Natuurfotografie

Donderdag 18-04-2019
FEANWÂLDEN - Geen zin in een druk bevrijdingsfestival op 5 mei, maar wel op zoek naar een leuke activiteit met uw kind? KidzKlix organiseert samen met Bart Fotografie en NME De Klyster de ouder en kind fotoworkshop in It Bûtefjild. Een mooie gelegenheid om samen met uw (klein)zoon of (klein)dochter te gaan fotograferen in de natuur. Dat mag met de eigen camera zijn, maar KidzKlix stelt ook cameraatjes ter beschikking. 

De workshop is voor ieder niveau geschikt. De leeftijd van het kind is 7 t/m 14 jaar. Het programma start om 13.00 uur met een korte presentatie van mooie natuurfoto’s om de deelnemers warm te maken voor de workshop. Dan worden de leencameraatjes uitgedeeld en wordt kort uitgelegd hoe deze eenvoudige apparaatjes werken.

Daarna begint het echte werk en trekt de groep It Bûtefjild in, een prachtig natuurgebied bij Veenwouden. Zo’n twee uur gaan ouders en kinderen samen de mooiste foto’s maken van alles wat ze vinden. De fotograaf vertelt interessante natuurweetjes en legt uit hoe daar een spannende foto van gemaakt kan worden.

Na het fotorondje gaat de groep terug naar NME Centrum De Klyster en krijgen de deelnemers wat lekkers en houden een korte pauze.  De fotograaf selecteert in de tussentijd de mooiste foto’s en presenteert en legt uit waarom dat mooie foto’s zijn. De deelnemers mogen de mooiste foto van de dag kiezen en de winnaar krijgt een leuke attentie.

De workshop start zondag 5 mei 2019 om 13.00 uur bij NME De Klyster, Doniaweg 95, 9104 GK Damwoude en is 17.00 uur afgelopen. Prijs per duo is   € 85,00 euro. Dit is inclusief camera, koffie, thee, fris, iets lekkers en een leuke attentie voor de winnaar van de dag.

Interesse? Stuur een mailtje naar bart@kidzklix.nl of bel met NME De Klyster tel.: 06-137 85 146.

terug naar overzicht

© Foto's: Bart Stornebrink

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie