Over RTV NOF

RTV NOF is de Streekomroep van Noordoost Friesland. De meer dan honderd vrijwilligers maken dagelijks radio en berichten voor internet en ons tv-kanaal. Op de radio is op werkdagen een non-stop muziekprogramma te beluisteren, met op het halve uur nationaal nieuws. In de avonduren zijn de zogenaamde doelgroep-programma’s te horen. Met aandacht voor geestelijk, country, Americana, Nederlandstalige en Fryske muziek. Op deze  website is altijd het laatste nieuws te vinden uit Noardeast-Fryslân en Dantumadiel en omgeving.

Naast het nieuws, is er bij RTV NOF ook aandacht voor andere thema’s die leven in de regio. Sport bijvoorbeeld, met voetbal in Rûnwei Sport, om maar wat te noemen. Met live verslagen op de radio, aandacht op internet en op het tv-kanaal. Maar ook voor andere evenementen is ruim aandacht, in de Weekend Nieuwsshow is ruimte voor studio-gasten en nieuwsgierige gesprekken met organisatoren van evenementen die Noordoost Friesland op de kaart zetten. Groot en klein nieuws, sport, evenementen, al die dingen die de regio rondom Dokkum, Kollum, Ferwert en Damwâld maken, zijn de dingen waar RTV NOF verslag van doet.

Dat alles wordt gemaakt door een grote groep enthousiaste en onmisbare vrijwilligers uit de Noordoost-hoek van Fryslân. Overigens houdt de redactie zich altijd aanbevolen voor tips, dus meld goede ideeën of nieuwstips vooral via nieuws@rtvnof.nl

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie