Vrijwilliger worden

RTV Noordoost-Friesland is de omroeporganisatie voor Dongeradeel, Dantumadeel en Kollumerland c.a. Bij onze organisatie zijn meer dan 100 vrijwilligers werkzaam. Zij werken vanuit De Westereen, maar ook veel vanuit eigen huis. Onze doelstelling is het maken van een media-aanbod (radio , tv en internet) voor de regio. Enthousiaste vrijwilligers die hier hun steentje aan willen bijdragen zijn van harte welkom. Stuur een mail aan vacatures@rtvnof.nl voor meer informatie of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek in onze studio.

Omschrijving van de werkzaamheden:

Wij zoeken presentatoren, technici, cameramensen, editors, fotografen en redacteuren voor vrijwilligerswerk binnen onze omroep. De vrijwilliger kan zelf aangeven waar de interesse ligt, wij proberen dan een plek in onze organisatie te zoeken. Wij bieden je een inspirerende leeromgeving, waar je veel leert en veel mag doen. Feeling met de streek en een passie voor het maken van media een pre. Bij RTV NOF kun je niet alleen ervaring opdoen op het gebied van programma’s maken, maar ook op organisatorisch gebied zijn er interessante mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Doelgroep waar mee wordt gewerkt:

Jong tot oud, zonder of met opleiding, maar vooral enthousiast!

Ingangsdatum van de werkzaamheden:
Per direct

Over welke kwaliteiten moet de vrijwilliger bezitten:
Enthousiasme, passie en binding met de regio Noordoost Friesland.

Tijdstip waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd:
In overleg, wij maken elke dag media-aanbod voor radio, tv en internet, op tijdstippen dat de vrijwilliger werk zoekt.

Kijk eens op www.rtvnof.nl of luister naar 105.8 & 107.0 FM of bekijk het tv-kanaal om een indruk te krijgen van ons werk.

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie