Paashaas in het Wilhelmina Park

Maandag 22-04-2019
KOLLUM - Heel veel kinderen hadden zich maandagochtend, Tweede paasdag, bij sporthal de van der Bijhal in Kollum verzameld om onder begeleiding van Stichting APK richting het Hertenkamp te gaan. Het gerucht ging dat de Paashaas hier en in het Wilhelmina Park honderden eieren had verstopt.

Er werd zelfs gezegd dat er drie grote gouden eieren zouden zijn. Nadat iedereen bij het Hertenkamp aangekomen was mocht men gaan zoeken. Het hele Hertenkamp en Wilhelminapark werd grondig doorzocht en de Paashaas bleek niet alleen op de grond zijn eieren te hebben verstopt, zelf hoog in bomen werden eieren gevonden.

Na een flinke tijd zoeken konden de gevonden eieren in de van der Bijhal ingeleverd worden en bleek dat ook de drie gouden eieren gevonden waren! Voor de vinders van de gouden eieren waren er prijzen beschikbaar als ook voor de kinderen die het meeste aantal eieren hadden gevonden. Na afloop was er voor alle deelnemende kinderen nog een lekkere traktatie.

terug naar overzicht
Paashaas in het Wilhelmina Park in KollumPaashaas in het Wilhelmina Park in KollumMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Christiaan en Sjouke


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie