Palsma Verzekeringen op nieuwe locatie in Dokkum

Woensdag 26-02-2020
DOKKUM - Sinds dit jaar is Martijn Palsma van Palsma verzekeringen in de historische binnenstad van Dokkum gevestigd. Na een aantal jaren in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Rondweg in Dokkum, werd het pand aan de Doorbraak in Dokkum aangekocht en opgeknapt. De kozijnen van het pand werden in een houtmotief geverfd, dat het pand een prachtig uiterlijk geeft en waar veel voorbijgangers even aan voelen.

Twintig jaar ervaring
Martijn is geen onbekende in verzekeringswereld. Hij is inmiddels twintig jaar actief in het vak en inmiddels ook erkend MKB-adviseur. Ook werd het team uitgebreid met Anja, een ervaren commercieel medewerker binnendienst. “Op die manier heb ik meer tijd om bedrijven te bezoeken en samen met de ondernemer te kijken naar de risico’s van zijn bedrijf en een afweging te maken wat wel en niet te verzekeren”, vertelt Martijn die ook regelmatig op Ameland te vinden is. “Zo kan de ondernemer zich bezighouden met zijn bedrijf”.

Risico Advies Groep
Om elkaar te kunnen vervangen bij bijvoorbeeld ziekte en vakantie, hebben Martijn Palsma en Kor Pijnacker hun krachten gebundeld. Hiervoor hebben ze het bedrijf Risico Advies Groep opgericht. Doel is dat de Risico Advies Groep voor hun beide alle zaken administratief kan verwerken. Palsma Verzekeringen en Pijnacker Assurantiën zijn hier onderdeel van, maar houden ook beide hun eigen bedrijfsnaam en blijven ook hun eigen diensten leveren.

terug naar overzicht
Palsma Verzekeringen op nieuwe locatie in Dokkum
© Foto's: Hester Bosch

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie