PaPiTo Winkelier van het Jaar van Friesland

Maandag 15-07-2019
DAMWâLD - Met een rapportcijfer van maar liefst 9,37 is Lifestyle en Cadeauwinkel PaPiTo in de verkiezing voor Winkelier van het Jaar op de eerste plaats geëindigd in de categorie ‘Modewinkels’ voor de provincie Fryslân. Daarmee sleepten ze automatisch ook de titel voor de gemeente Dantu-madiel in de wacht. Deze titels mag de winkel een jaar lang dragen.

Voor de verkiezing, de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers, kreeg de gezellige winkel aan de Haadwei in Damwâld maar liefst 1363 stemmen. In de verkiezing gaat de organisatie op zoek naar winkels en winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een ge-meente geven, winkels waar klanten naar teruggaan omdat ze de beste service, prijs en kwaliteit leveren.

,,Wij zijn super trots op deze bijzondere prijs! We proberen onze klanten altijd speciale aandacht te geven. We merken dat consumenten dit waarderen en dit steeds meer opzoeken. In deze tijd van online shoppen is winkelen bij PaPiTo weer echt even een uitje”, vertelt Anneke Heeringa, die sa-men met haar dochter Melanie Sijtsma de winkel runt. ,,Dat er zoveel mensen op ons hebben ge-stemd en onze winkel met zo’n hoog cijfer hebben gewaardeerd bevestigt dat voor ons.”

Om de winst te vieren maakt PaPiTo er de komende twee weken een feestje van met verschil-lende acties. In de winkel is zowel kinder- als volwassenmode te koop, maar je kunt er ook terecht voor cadeaus en woonaccessoires van merken als PiP, Brynxz en Mooi Vrolijk.

Lifestyle en Cadeauwinkel PaPiTo is geopend op woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.papitodamwoude.nl.

terug naar overzicht
PaPiTo Winkelier van het Jaar van Friesland
© Foto's: eigen foto


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie