PODCAST: In Griene Simmer. Afl.4: Minimalistisch wonen? Nick en Isabel weten er alles van! · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

PODCAST: In Griene Simmer. Afl.4: Minimalistisch wonen? Nick en Isabel weten er alles van!

woensdag 04 augustus 2021

NEDERLAND/FRYSLÂN – In deze podcastserie In Griene Simmer #sadochstdat word jij klaargestoomd voor een groene, duurzame zomer.

Maar wat kan je allemaal doen om het milieu te helpen? Samen met experts en mensen uit de regio die bewuste duurzame keuzes maken, praat Esther Leystra je bij. Zo ben je binnen ongeveer 15 minuten helemaal op de hoogte van hoe anderen, maar ook hoe jij zelf een steentje kan bijdragen aan een betere wereld. Dus ben jij op zoek naar informatie, inspiratie en handige tips voor een groene zomer? Luister dan naar deze podcast!

Aflevering 4. Studenten Nick en Isabel over minimalistisch wonen
Studenten wonen vaak in een studentenhuis, maar dat is het niet het geval bij Nick en Isabel. Samen wonen zij grotendeels zelfvoorzienend in een stacaravan in het ecoparadijs Frijlân, net buiten Leeuwarden.

Deze keer gaat het over minimalistisch wonen en praat ik met Nick en Isabel uit Leeuwarden. Wonen in een stacaravan, oke. Maar zonder stromend water en elektriciteit? Dat is toch wel echt next level. Toch is dit voor beide studenten geen probleem en genieten ze volop van hun plekje. Maar wat zijn de voor- en nadelen van zo wonen? Hoe reageren anderen wanneer je zegt dat je off-grid woont? En wat missen Nick en Isabel nu het meest? Op deze vraag geven ze een nogal verrassend antwoord…

Luister je mee?

*Taal: Nederlands

Podcast online beluisteren
Alle afleveringen van de podcast zijn te beluisteren op rtvnof.nl, omropfryslan.nl, Spotify en alle andere bekende podcast apps voor iOS en Android. Ook wordt de podcast gedurende de zomervakantie op de radio van RTV NOF (editie NEF/Dantumadiel) uitgezonden op zaterdag en zondag om 14:00.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 19:00
    Hitz op Tongersdei
    Sjoerd Gjalt de Vries
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio