Prachtige resultaten op invlechtworkshop

Dinsdag 06-11-2018
KOLLUMERZWAAG - De activiteitencommissie van de Trije Doarpen in Kollumerzwaag had dinsdagavond een workshop invlechten georganiseerd. In 2010 is men al begonnen met het organiseren van een dergelijke workshop. Het was al jaren een succes, maar was nu een aantal jaren niet georganiseerd.

Er waren op deze avond een achttal kinderen met moeders op afgekomen. Met de vele trouwe vrijwilligers, die er veel ervaring mee hebben zijn er prachtige resultaten neergezet. Er was op elk niveau de mogelijkheid om een nieuwe techniek aan te leren, dus zowel voor beginners als gevorderden.

Door de moeders wordt het op prijs gesteld, dat er meteen een docent bij staat, die de techniek aan kan leren en aanwijzingen kan geven. Op internet is het net iets lastiger vooral voor beginners. Zo werden onder andere de knoopvlecht, het invlechten, de watervalvlecht aangeleerd.

Met koffie, thee of ranja en pepernoten was het naast een leerzame avond tevens een gezellig avondje. De activiteitencommissie is van plan om dit winterseizoen nog een aantal keren deze workshop te organiseren.

terug naar overzicht
Prachtige resultaten op invlechtworkshopPrachtige resultaten op invlechtworkshopDe knoopvlecht
© Foto's: Jantsje Wiersma


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie