VIDEO: Racoon en Davina Michelle trekken veel publiek op Admiraliteitsdagen

Zaterdag 07-09-2019
DOKKUM - Het was de grootste naam van deze Admiraliteitsdagen, de Zeeuwse band Racoon. Zaterdagavond speelde de groep de pannen van het dak op het hoofdpodium. Op De Markt trok zangeres Davina Michelle op hetzelfde moment ook veel bekijks.

Alle hits waar het publiek op hoopte, kwamen dan ook voorbij. Van ‘Love You More’ over ‘No Mercy’ to ‘Brick By Brick’ en het Nederlandstalige ‘Oceaan’. Dokkum kon de band, die al sinds 1997 op de planken staat, waarderen.

Op het podium op de Markt stond Davina Michelle gelijktijdig op te treden. Natuurlijk bracht ze het lied ‘Duurt te lang’, het nummer waarmee Michelle doorbrak in het televisieprogramma De Beste Zangers van Nederland. Voor het jonge publiek was er daarna nog een ‘korte’ show van rapper Bizzey. Hij stopte zijn optreden na het gooien van bier vanuit het publiek.

Verder traden ook de groepen The Dirty Daddies, Little Ramblin’ Roots en Dare Devils nog op. Daarmee was er ook de op de zaterdagavond van de Admiraliteitsdagen behoorlijk wat keuze tussen verschillende soorten muziek.

Foto’s door: Suzanne Klemann, Herman Huiberts en Peters Foto Nieuws

 

 

 

 

 

 terug naar overzicht
Het publiek kreeg spektakel op de zaterdag Het publiek kreeg spektakel op de zaterdag Meer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: RTV NOF

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie