Rhythmgirls uit Dokkum opnieuw succesvol

Maandag 01-07-2019
ALMERE - Solisten van de Rhythmgirls hadden afgelopen zaterdag de laatste wedstrijddag voor de zomervakantie. Ondanks het warme weer, wisten ze weer uitstekend te scoren.

Op het onderdeel solo 1 baton was er een eerste plaats voor Wietske Beets in de junior beginner en voor Alina Sipma in de junior intermediate klasse. Durkje Cuperus werd derde in de senior beginner. Bij de 2 baton was de eerste plaats voor Alina Sipma en de tweede voor Wietske Beets, allebei junior beginner. Olivia Kooijman werd 2e in de senior novice, maar wel met promotie naar de beginner klasse. Durkje Cuperus werd 2e in de senior beginner.

Op het onderdeel solo dancetwirl werden Olivia Kooijman en Alina Sipma allebei 1e en Wietske Beets eindigde op de 2e plaats. Topper van de dag was de 11 jarige Samantha de Vries. Zij promoveerde op 1 juni naar de beginner klasse en nu al behaalde ze in deze klasse haar eerste plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK.

Op woensdagavond 10 juli sluiten de Rhythmgirls het voorseizoen gezellig af met een bonte avond. Ook de leden van het jong NFPC doen hieraan mee.

 

terug naar overzicht
Rhythmgirls uit Dokkum opnieuw succesvol
© Foto's: Jannie Cuperus


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie