Salsa Latin Solo dansen in het nieuwe theater van Kollum · Foto('s): Dicky van der Meer
  Dicky van der Meer

Salsa Latin Solo dansen in het nieuwe theater van Kollum

donderdag 08 augustus 2019

Vanaf 10 september vinden de Salsa Latin Solo lessen van Latindansschool Hildansa in de nieuwe theaterzaal van De Colle in Campus Kollum plaats. Na vijf jaar verhuizen de lessen van basislocatie Buitenpost naar Kollum.

Vijf jaar geleden begon Hilda Bosma met een eerste proefles Salsa Latin Solo in de prachtige danszaal in de loods van Timmerbedrijf Oldenburger in Buitenpost en dat was heel geslaagd en dat was de start van dansschool Hildansa. Na vijf jaar les te hebben geven in Buitenpost vinden de danslessen vanaf het najaar plaats in de nieuwe theaterzaal van de nieuwe Colle. De danszaal/loods in Buitenpost is verkocht. Bijna alle cursisten gaan door op de nieuwe locatie, waaronder de cursisten die in Buitenpost vijf jaar geleden begonnen met Salsa Latin Solo dansen. Salsa Latin Solo dansen is solo dansen in een gezellige groep op salsa en andere latindansen, zoals bachata, chachacha, bachatango en reggaeton.

De nieuwe danszaal heeft volgens Hilda veel voordelen. “Het is een moderne, lichte zaal op een heel centrale en uitnodigende locatie voor culturele activiteiten als dans. Het kan het bruisend en kloppend hart van Kollum worden en salsa is heel swingend en past daar heel goed bij, want je wordt er gelukkiger van. Dansen is ook supergoed voor je lijf en brein. Het heeft een positieve impact op de omgeving.Je gaat blij naar huis.”

De proefles Salsa Latin Solo is op dinsdagavond 10 september om 19.00 uur. Er zijn ook proeflessen Salsa Latin Solo en Hatha Yoga op 4 en 5 september op diverse locaties in Burgum. Aanmelden kan via info@hildansa.nl. Meer info staat op www.hildansa.nl.

Salsa Latin Solo dansen in het nieuwe theater van Kollum · Foto('s): Dicky van der Meer
  Dicky van der Meer

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?