Sander de Boer nieuwe keeper Broekster Boys · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Sander de Boer nieuwe keeper Broekster Boys

zaterdag 06 juni 2020

DAMWÂLD – Na het plotselinge en late vertrek van de huidige keeper van Broekster Boys naar ONS  Sneek, moest de club op zoek naar een vervanger. We zijn blij dat we op zo’n korte termijn met Sander de Boer weer een prima keeper hebben kunnen toevoegen aan de selectie van Broekster Boys. Sander is 23 jaar woont in Menaam en heeft de afgelopen 5 seizoenen het doel verdedigd van vv Foarút.

“Een goede keeper is van groot belang in de 1e klasse.  Ik ben dan ook zeer verheugd met de komst van Sander” aldus trainer Patrick Zwart. Sander kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging om het shirt van Broekster Boys om zijn schouders te hangen en zal er alles aan doen om de club uit Damwoude in de 1e klasse te houden.

Sander de Boer: “Vanaf mijn jeugd ben ik al lid van de plaatselijke voetbalvereniging v.v. Foarút. De rood/zwarte kleuren zijn mij dus al erg goed bekend. De afgelopen jaren heb ik een mooie keepersontwikkeling ondergaan waarbij ik het afgelopen seizoen aanvoerder was van het eerste elftal. Ik heb altijd de ambitie gehad om op een hoger niveau te keepen. Kort geleden werd ik verrast door de belangstelling van Broekster Boys en na een aantal goede gesprekken heb ik de beslissing gemaakt om deze kans met beide handen aan te grijpen. : Met trots kijk ik terug op mijn jaren bij v.v. Foarút en kijk ernaar uit om te spelen voor Broekster Boys”.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?