Sela versterkt kerkdienst Admiraliteitsdagen

Maandag 02-09-2019
DOKKUM - Voor de kerkdienst zondagmorgen 8 september tijdens de Admiraliteitsdagen is de populaire Nederlandse christelijke band Sela bereid gevonden om te komen optreden en de muzikale begeleiding tijdens de dienst te verzorgen. Sela is onder andere bekend van nummers als ‘Ik zal er zijn’ en ‘Breng ons samen’.

Ze schrijven nieuwe liederen voor de kerk van nu en genieten nationale bekendheid in vrijwel alle stromingen binnen het christendom in Nederland. Vanaf 10.00 uur is de kerkdienst te volgen rondom het Kleindiep in Dokkum. Aansluitend geeft Sela vanaf 11.00 uur een koffieconcert op dezelfde locatie. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn? Streekomroep RTV NOF is erbij, kijk mee op kanaal 20, via de app of www.rtvnof.nl en mis helemaal niets!

De liederen van Sela vinden brede ingang in veel Nederlandse kerken en dat is ook het doel van de Admiraliteitsdienst. Sela heeft als doel om kerken van eigentijdse kerkmuziek te voorzien. Ze schrijven liederen, geven concerten in het hele land en brengen albums uit. Vanuit verschillende kerkelijke stromingen zijn kerkgangers bezig met de voorbereiding van de Admiraliteitsdienst.

In een groot aantal gemeentes wordt op 8 september geen reguliere kerkdienst gehouden, maar alle kerkgangers verzamelen zich rond het Kleindiep in Dokkum voor de Admiraliteitsdienst die dit jaar “Durf!”; als thema heeft.

 terug naar overzicht

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie