Shantykoor “de Beurtskippers” in het nieuw

Zaterdag 08-09-2018
SURHUISTERVEEN - Vrijdagavond 7 sept Presenteerde het Shantykoor “de Beurtskippers hun nieuwe outfit in Surhuisterveen bij modehuis van der Lijn. Zij hebben een deel van de kosten voor hun rekening genomen.

De voorzitter heeft als dank voor hun inzet, bloemen overhandigd aan de vertegenwoordigster van der Lijn, mede heeft de voorzitter een dankwoord uitgesproken aan de leden Cor Hellinga, Aad de Bruijn en Freerk Holwerda. Zij hebben de gesprekken gevoerd met van der Lijn, wat een prachtig resultaat heeft opgeleverd dit is mede mogelijk gemaakt door modehuis van der Lijn.
Veel koorleden uit Kollum waren hier bij aanwezig.

Mede dankzij onze sponsors kunnen wij ons Shantykoor in stand houden. Echter zonder u als publiek geen recht van bestaan. De warmte die wij van u mogen ontvangen bij een optreden laat ons nog jaren doorgaan. Het repertoire bestaat uit Nederlandse en Friese zeemansliedjes en volkswijsjes. Ook de Engelse, Ierse en Schotse seasongs, shanty’s en folksongs zijn een onderdeel van het repertoire en sinds kort zijn enkele Duitse zeemansliedjes opgenomen.

terug naar overzicht
Shantykoor “de Beurtskippers” in het nieuwShantykoor “de Beurtskippers” in het nieuwMeer foto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie