Sinterklaasfeest op CBS De Wegwijzer

Woensdag 06-12-2017
KOLLUMERPOMP - Op dinsdag 5 december werd het Sinterklaasfeest gevierd op CBS De Wegwijzer. Alle kinderen, ouders en leerkrachten hadden zich verzameld op het schoolplein, samen met de peuters van Pompidoe en andere belangstellenden.

Het was even afwachten of Sinterklaas wel kon komen, maar er kwamen al gauw 2 pieten te voet. Sinterklaas mocht met pake Pilat mee op de trekker en kwam even later aan. Nu kon het feest toch echt beginnen! Er werd voluit mee gezongen en gedanst. Na de opening op het schoolplein ging Sinterklaas met de peuters van Pompidoe mee. Daarna bracht hij een bezoek aan de groepen van CBS De Wegwijzer.

In de groepen vertelde Sinterklaas iets over de kinderen uit zijn grote boek, werden er kunstjes gedaan, werd er gezongen en de kinderen werden blij gemaakt met cadeautjes en pepernoten. In de bovenbouw maakten de kinderen prachtige surprises en gedichten voor elkaar. Mede door de geweldige hulp van de Sinterklaascommissie hebben ze allemaal kunnen genieten van een prachtig Sinterklaasfeest.

terug naar overzicht
Sinterklaasfeest op CBS De WegwijzerSinterklaasfeest op CBS De Wegwijzer
© Foto's: Eigen foto's


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie