Sneu verlies voor De Lauwers

Zondag 04-11-2018
WARFSTERMOLEN - Na het dramatische verlies van vorige week tegen Boerakker moest er zaterdag gewonnen worden van ASC. De Lauwers startte met de B-junior spits Remco Stam dat betekende dat de bedoelingen van De Lauwers duidelijk waren.

Aanvallen en winnen. Maar de eerste 5 minuten waren voor ASC met 2 kansjes maar daarna kwam De Lauwers beter in het spel en was sterker en dat resulteerde in de 35e minuut tot een doelpunt van Sander Wilpstra die verwoestend uithaalde en de keeper kansloos liet. De Lauwers liet na om tot de rust nog een doelpunt te maken. Na de thee kwam ASC sterk terug en dat leidde in de 52e minuut tot een doelpunt via Niels Weening. De Lauwers liet het hierbij niet zitten en zette vol op de aanval met in de 58e minuut een goal van Joachim Boog. Boog schoot van ongeveer 20 meter op doel en tot verbazing van iedereen ging de bal er ook nog in.

Helaas voor De Lauwers duurde deze voorsprong maar even want binnen 3 minuten was het alweer gelijk via Johan Nicolai. Balverlies op het middenveld leidde tot dit doelpunt. Daarna kwam De Lauwers nog tot een grote kans voor open doel via Jeffrey Brink. Maar Jeffrey presteerde het om de bal over de ballenvanger te schieten in plaats van in het lege doel.

ASC was daarna de betere ploeg en kwam in de 76e minuut op voorsprong via opnieuw Johan Nicolai. Verder waren er geen bijzonderheden of het moet de zes gele kaarten al zijn die scheidsrechter Rozema uitdeelde. Het was geen echte harde wedstrijd en over sommige gele kaarten kan men discussiëren waaronder de tweede gele kaart voor Martijn Fokkema. Verder was er weinig op scheidsrechter Martin Rozema aan te merken. Al met al een sneu verlies voor De Lauwers waarin het een punt had verdiend. Volgende week komt OKVC op bezoek en dan moet De Lauwers toch echt van die hatelijke nul af.

terug naar overzicht
Sneu verlies voor De LauwersSneu verlies voor De LauwersMeer foto's & verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie