Spokentocht ‘The Clinic’

Zaterdag 31-08-2019
Waar:
Kollum
Wanneer:
Vrijdag 25-10-2019
In het holst van de nacht als de schaduwen het donkerst zijn, ontwaken op vrijdag 25 oktober 2019 de meest enge karakters tijdens de horrortocht van Kollum. Een griezelige tocht met een gezellige afterparty! Het thema van deze eerste spokentocht is “The Clinic”. Uit een huiveringwekkende kliniek zijn zo’n 50tal psychiatrische patiënten ontsnapt en dwalen rond in en rond Kollum. De niet veel goeds belovende artsen zijn naarstig opzoek om de patiënten weer terug te vinden en kunnen wel wat hulp gebruiken.

De voorbereidingen zijn in volle gang, er is intussen een professioneel grime team gevormd en ervaren acteurs gevraagd die verrassende acts gaan opvoeren tijdens de tocht! Door middel van professionele grimeurs en eigen gemaakte kostuums ’s willen we er een bloedstollende horrortocht van maken. Ook de decorploeg is al van start met het maken van de verschillende sets die je tegen gaat komen tijdens de tocht. Na afloop is er een gezellige afterparty in de Manolitobar.

Mee doen? De start is groepsgewijs tussen 19.30 en 23.30 uur vanaf de Paradisobar aan de Voorstraat. Maximaal 10 personen per groep. De voorverkoop in de Paradiosobar is al gestart, en de verkoop gaat al razend snel. Een startkaart kost slechts 5,- euro en op is op. De exacte starttijd per groep wordt vermeld op de startkaart. De tocht gaat te voet en zal ongeveer 2 uren duren. Dit mag je niet missen (adviesleeftijd is vanaf 16 jaar en deelname op eigen risico).

De horrortocht word georganiseerd door vriendengroep De Trekker uit Kollum, in samenwerking met het APK, onder regie van Renske & Erik Beets.

Hou de Facebookpagina in de gaten.

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie