Sportieve werktijden bij Jumbo Dokkum

Dinsdag 29-01-2019
DOKKUM - Jumbo Dokkum past werktijden aan op de sportbehoefte van medewerkers. Jumbo Dokkum komt hiermee tegemoet aan de wensen van de medewerkers, maar ook aan die van de sportclubs. Bovendien is Jumbo Dokkum gebaat bij fitte medewerkers.

Sporten is voor jongeren een belangrijk onderdeel van hun leven. Het liefst verkiezen ze sport boven school en werk. Jumbo Dokkum houdt rekening met die sportieve behoeftes. Werktijden bij Jumbo Dokkum mogen door de medewerkers aangepast worden aan de tijd waarop ze willen sporten. Dat voorkomt dat ze trainingen of wedstrijden bij hun club moeten afzeggen, of zelfs hun lidmaatschap moeten opgeven omdat het bijbaantje de tijd opslokt. Nu werktijden aangepast kunnen worden op sportmomenten, hoeven jongeren niet meer te kiezen en kunnen ze beide blijven doen.

Jumbo Dokkum doet dit natuurlijk niet voor niets. Peter Feenstra namens Jumbo Dokkum: “Wij zijn gebaat bij fitte medewerkers en waar anders dan bij de sportclub blijven jongeren fit? Wij bieden sportieve werktijden, zij leveren ons de fitste foodies van de regio, zo scoren we allemaal!”

terug naar overzicht

© Foto's: RTV NOF

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie