Starters avond voor beginnende ondernemers in Noordoost Fryslân

Woensdag 30-05-2018
KOLLUM - Dinsdagavond 29 mei vanaf 19.00 uur stonden de deuren open in het gemeente huis te Kollum. Netwerk Noordoost organiseerde  een starters avond voor beginnende ondernemers.

De zes gemeenten in Noordoost Fryslân die samenwerken binnen het samenwerkingsverband. Om succesvol te kunnen ondernemen, is het natuurlijk belangrijk om goed voorbereid van start te gaan! Het programma begon om 19.30 uur. Wethouder Jelle Boerema hete iedereen welkom. In het eerste deel van deze bijeenkomst worden tips gegeven voor het starten van een bedrijf en het ondernemerschap. Wat komt er allemaal bij kijken en welke ondernemersvaardigheden zijn nodig? Daarna vertellen onlangs gestarte ondernemers hoe zij dit ervaren hebben.

Startersmarkt
Vervolgens was er een ‘startersmarkt’ waarbij verschillende personen en instanties specifieke informatie geven over het starten van een bedrijf. Hierbij zijn o.a. de Belastingdienst, een bank, het UWV en de gemeenten aanwezig. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met andere startende collega-ondernemers na te praten.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Ilona Boekhorst van de gemeente Achtkarspelen, per e-mail i.boekhorst@achtkarspelen.nl of telefonisch via 14 0511.

terug naar overzicht
Starters avond voor beginnende ondernemers in Noordoost FryslânMeer foto's en info: www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie