Stunt Movie Production in De Westereen · Foto('s): 

Stunt Movie Production in De Westereen

donderdag 01 oktober 2009

Dinsdagavond was het stuntteam van de STUNT MOVIE PRODUCTION in De Westereen met hun indrukwekkende show met live stunts die u normaal alleen op het witte doek ziet of op uw televisiescherm. De zware monstertrucks zorgden voor een alles verpletterend spektakel. Het was een bloedstollend spektakel met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven.


Naast snelheid zagen we ook pure behendigheid. Zo reed Gino met een auto op twee wielen alsof het niks is. Ook werden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke door vuur voorbij ‘vlamden’. Het team is dus allround en is dan ook werkzaam voor films en televisieseries. Zo werkte men mee aan diverse James Bondfilms en series als Tatort en Cobra.


Monstertrucks
Alles verpletterend, acht ton zwaar en reusachtig waren de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletterden de kolossale trucks alsof het speelgoedauto’s zijn. Ook maakten ze metershoge sprongen met de Madfruit bovenop de reeds verpulverde auto’s.


Levensgevaarlijk
Ondanks veel training en calculaties zijn de stunts levensgevaarlijk. Teamleider Gino Winter kan de breuken en kneuzingen die hij in zijn 30-jarige loopbaan heeft opgelopen al niet meer tellen.


Stuntfamilie
Gino Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (14) is nu al een ware stuntman. Jongste telg Kelly (2 ½ jaar) mag ook al een rondje meerijden op haar quad. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gast stuntmannen.


Helaas was dit de laatste show voor dit jaar in Friesland. Het tournee gaat nog door tot eind oktober in Groningen en Drenthe. Voor meer foto’s van het spektakel klik dan hier.


© Foto’s: René van der Ploeg

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Stunt Movie Production in De Westereen · Foto('s): 
Stunt Movie Production in De Westereen · Foto('s): 
  

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 19:00
    Hitz op Tongersdei
    Sjoerd Gjalt de Vries
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio