Succesvol weekend voor CGVWardy · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Succesvol weekend voor CGVWardy

maandag 13 januari 2020

Op 11 en 12 januari waren de eerste plaatsingwedstrijden van het acroseizoen, in Buitenpost. In dit weekend kwamen er 7 teams van WardyKollum in actie.

Op de zaterdagochtend mocht het D-jeugd trio Yvonne Talstra, Lyanne Reurink en Annyk de Vries het spits afbijten. Zij lieten een strakke oefening zien die op artistiek niveau het hoogst werd beoordeeld in hun categorie. Dit leverde dan ook de bronzen medaille op! Hierna was het de beurt aan het E-junior trio Annabaukje van Dellen, ThirsaBorgers en Ilse Wielstra. Ook zij schitterden op de vloer met hun vrolijke oefening. Bij de prijsuitreiking mochten zij op het hoogste podium staan en eindigden op de 1e plaats!

In de middag mocht het D-senior trio Meta van Dekken, Enola Kramer en Sanne Hiemstra hun oefening laten zien. Ondanks een kleine wiebel lieten de dames een nette oefening zien en dit leverde de 4e plaats op. Toen was het de beurt aan de E-senior duo’s waarbij 2 teams voor Wardy uitkomen. Annejel Dykstra en Lotte Hofstra begonnen erg strak aan hun oefening, maar hadden daarna helaas een fout wat punten heeft gekost. Ze moesten genoegen nemen met de 4e plaats. Marieke Fennema en Jildau Holwerda lieten een foutloze en sierlijke oefening zien. Dit met succes, zij kregen de gouden medaille om de nek gehangen! Als allerlaatste van de dag mocht het D-senior duo Mirjanna Damstra en Femke Wielstra de vloer oplopen. Zij sloten de dag goed af met een nette oefening en dit resulteerde in de tweede plaats!

Op de zondagmiddag was het D-senior duo Tineke en Ilse aan de beurt. Zij lieten met overtuiging hun strakke oefening zien. De jury beloonde dit met goede punten en een 1e plaats! Zij sloten het weekend af die geslaagd was voor WardyKollum.

Succesvol weekend voor CGVWardy · Foto('s): Eigen foto
Succesvol weekend voor CGVWardy · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact