Tandheelkunde Van der Kooi groeit door op nieuwe locatie · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto
RECLAME

Tandheelkunde Van der Kooi groeit door op nieuwe locatie

donderdag 22 oktober 2020

DOKKUM – Twee jaar geleden opende Tandheelkunde Van der Kooi een nieuwe praktijk aan de Op de Keppels in Dokkum. Van reguliere tandartsbehandelingen tot een nieuw kunstgebit, op deze locatie wordt het allemaal aangeboden. De formule blijkt een groot succes, waarop het team onlangs is uitgebreid met onder andere de nieuwe tandarts Katrin Visser.

Praktijkeigenaar Andries van der Kooi heeft jaren zijn eigen Tandprothetische Praktijk Van der Kooi gerund aan de Rondweg-West in Dokkum. Op de nieuwe locatie zijn deze diensten uitgebreid met reguliere tandartsbehandelingen. “Of het nu om een nieuw kunstgebit gaat, techniekwerk op implantaten, een plaatje, reparaties of reguliere tandartsbehandelingen, alles kunnen wij hier van a tot z in eigen beheer verzorgen.” Door alles onder één dak aan te bieden, kan de praktijk haar cliënten optimaal van dienst zijn. “Daarbij zijn wij een toegankelijke praktijk. Iedereen is hier welkom”, benadrukt de tandprotheticus. Dat deze werkwijze wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de groei van het aantal cliënten. “We hebben daarom ons team flink uitgebreid. Hierdoor kunnen we iedereen snel en adequaat blijven helpen.” Vanaf nu ook op de dinsdagavond.

Meest recente versterking binnen het team is tandarts Katrin Visser. Zij is op woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig. Samen met tandarts Jiska Roffel kan nu weer aan alle vraag worden voldaan en is er geen wachtlijst meer. “Je kunt je dus per direct bij onze praktijk aanmelden. Gewoon even bellen op 0519-297585 of via onze website www.tandheelkundevanderkooi.nl.”

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 07:00 - 09:00
  De moarnsshow
  Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
 • 09:00 - 19:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Tjerkje Broersma
 • 21:00 - 23:00
  Wat Draaie Menu
  Martin van der Velde
 • 23:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?